ANNONS:
ANNONS:

Emelie Sandsjö och Lina Larsson förstärker Sil

Sils damer börjar få en allt mer komplett trupp.
De två senaste tillskotten är målvakten Emelie Sandsjö och anfallaren Lina Larsson. Båda tillhörande Falköpings KIK
– Det känns bra och årets Silly Season har varit en skön resa för oss, säger Mats Andersson från klubbens damsektion. 

Målsprutan Sandra Krantz lämnade Sil för Skövde KIK, men nu har Sil kanske hittat en ersättare som kan bidra med målproduktionen.
Det är Lina Larsson från Falköpings KIK som skrivit på för de rödvitrandiga.

Emelie Sandsjö

– En offensiv kraft som vi gärna ser i ”nr 10-rollen”. Trots sin unga ålder har hon bra med rutin och hon är en härlig tjej som passar bra in i laget, säger Mats Andersson från damsektionen.

23-åringen har tränat med Sil en gång i veckan under hösten och när hon nu dessutom flyttat till Lidköping föll valet till sist på Sil.
– Bland annat umgås hon med spelarna i laget även vid sidan av planen så jag tror valet var rätt så naturligt, berättar Mats som också meddelar att man gjort klart med Linas lagkamrat Emelie Sandsjö.

23-åriga Emelie som spelar målvakt tillhör alltså även hon Falköping, men har under hösten varit utlånad till Rådas damer.
– Emelie fick konkurrera med duktiga Madeleine Modig i Falköping, så för att få speltid blev det Råda. En lång och reslig målvakt med bra rutin som vi kommer att ha mycket nytta av, säger Mats Andersson.

Är ni nöjda nu, eller har ni fler krokar ute?
– Vår Silly Season i år har varit lugn och skön. Detta till skillnad mot fjolåret som var turbulent. Vi är nöjda med det vi har nu och det ska mycket till om vi ska jaga fler. Vi har fått fyra tjejer som vi tror kommer tillföra mycket.

Enda osäkra kortet i dagsläget för Sil är Karin Pryssander. 32-åringen är inte riktigt redo för ett beslut huruvida hon ska stanna eller inte i Sil.
– Nej, jag håller fortfarande på och bearbetar och smälter den gångna säsongen. Det vill jag göra lite till. Fast både Sil och Vartofta vill ju ha besked ganska så snart. I veckan skall jag åka till Götene för att höra lite på vad Rolf Johansson har att säga inför sitt tillträde som tränare. Och så skall jag träna lite med Vartofta. Hoppas att det sedan klarnar för mig, säger hon till Falköpings Tidning

Lämna en kommentar