ANNONS:
ANNONS:

Emil Olesen återvänder till moderklubben Främmestad

Tre säsonger i IK Gauthiod.
Men nu väljer Emil Olesen att återvända till moderklubben.
Nästa år spelar den 23-årige anfallaren i division 4 och Främmestad.

Inför säsongen 2013 lämnade Emil Olesen moderklubben Främmestad för spel med Elmer-Fåglum i division fyra. Sejouren där blev dock bara ettårig. Mest på grund av ett mycket lyckat år som öppnade ögonen på IK Gauthiod.
Så sedan 2014 har anfallaren haft Lunnevi som hemmaarena och även om det under långa stunder varit i en roll som inhoppare så har den nu 23-årige anfallaren hittat målet.

Gauthiod Emil Olesen

Under premiärsäsongen blev det sju fullträffar, 2015 sex mål och under årets säsong i den norra tvåan blev det sju mål för Emil. Några fler nästa år blir det emellertid inte för anfallaren som bestämt sig för att återvända till moderklubben Främmestad.
– Det ska bli kul att spela i Främmestad nu när de tog klivet upp. Jag har köpt en gård utanför Arentorp precis och det kommer att bli mycket att göra framöver både på jobbet och med att renovera den. Jag känner att tiden inte riktigt räcker till för att spela på division 2-nivå då, säger Emil Olesen till NLT och fortsätter:
– Det kan mycket väl bli så att jag återvänder till Gauthiod i framtiden, men viljan och tiden finns inte där just nu.

För Främmestad betyder förstås värvning av Emil Olesen mycket i jakten på att etablera sig som ett division fyra-lag och tillsammans med skyttekungen Johan Wilhemsson Fredlund lär duon vara något att hålla ögonen på 2017.

Lämna en kommentar