ANNONS:
ANNONS:

En Hötomt blir tre nästa säsong i ENV

En Hötomt i ENV blir nästa år tre.
Johan Hötomt får nämligen sällskap av sina två yngre bröder.
Linus (19) och Anders (snart 25) lämnar nämligen Emtunga för spel i division 4.

Det har florerat många rykten kring ENV under årets Silly Season, men tyvärr för klubbens del så har de enda klara övergångarna hittills varit av negativ karaktär. Detta då duon Kristoffer Dahlberg och Goran Pupcevic lämnat för Vedum respektive Hangelösa.
Under torsdagen kunde dock klubben glädja sig åt att man fått in årets första spelare i kolumnen – Nyförvärv.

Det är brödraduon Anders och Linus Hötomt från Emtunga som nästa år byter division sex-spel mot spel med ENV i division fyra. I och med flytten får de nästa år spela med storebror Johan Hötomt (fyller 27 idag!) som i år blev utsett till ”Årets spelare” i ENV.
19-årige Linus har under året gjort två mål för Emtunga och är den yngste av de tre bröderna.
”Linus är en ung, snabb och löpstarkt spelare som är mycket jobbig att möta så där kommer motståndarna få det hett om öronen. Har själv mött Linus ett antal gånger och varje gång har jag tänkt att ska han aldrig ge upp och svaret är NEJ! Han kommer tillbaka gång på gång o jobbar lika hårt varje gång, en riktig lagspelare, skriver tränare Johan Sörstrand på klubbens hemsida.

Anders Hötomt byter Emtunga mot ENV.
Anders Hötomt byter Emtunga mot ENV.

Mellanbrodern Anders som snart blir 25 år mäktade inte med några mål under årets seriespel, men var tungan på vågen i flera av lagets kvalmatcher under hösten då han satte ett par avgörande strutar på vägen till den där bittra kvalförlusten mot Vinninga. Om Anders skriver Johan Sörstrand:
”Anders är en spelskicklig och tuff spelare som det gör ont att möta. Precis som dom andra bröderna så är han en riktig vinnarskalle! Anders är en centralspelare som kan spela både på dom defensiva och offensiva centrala positionerna. Han har imponerat på träningarna han varit med på!”

Lämna en kommentar