ANNONS:
ANNONS:

”En spelare jag gärna skulle vilja ha i mitt lag”

LFK herrar testar redan spelare för 2016.
Den mest intressanta. Försvararen Ivan Duric från Kroatien.
– En spelare jag gärna skulle vilja ha i mitt lag, säger tränare Patrik ”Plätta” Gustavsson.

Det är med en omgång kvar att spela klart att Lidköpings FK kommer att hamna på en sjunde- eller åttonde plats i division två norra. En helt okej placering för LFK som nu gör sin andra raka säsong i denna serie. Men ambitionerna är betydligt högre än att vara ett mittenlag och därför tittar nu laget på att stärka sin trupp inför 2016.

ivanduric

Två spelare tränar just nu med laget och den ena har minst sagt imponerat under sin vistelse i Lidköping.
Spelar det handlar om är den kroatiske försvararen Ivan Duric. 24-åringen som är kusin med lagets yttermittfältare Kristijan Nikolla har meriter från den tjeckiska förstaligan, men har den senaste säsongen spelat i den kroatiska tredjeligan för Hask Zagreb.
Nu vill den store och starke försvaren flytta till Sverige och en som gärna tar honom under sina vingar är LFK:s tränare Patrik ”Plätta” Gustavsson.
– Han har verkligen imponerat under träningarna med oss. Man kan väl lugnt säga att det smäller lite i närkamperna när Ivan är inblandad, skrattar Patrik och fortsätter:

– Jag skulle gärna vilja ha honom i mitt lag. En bolltrygg och rejäl försvarare som skulle tillföra mycket. Dessutom verkar han vara en jädrigt bra kille som kommit in bra i gruppen och som är social och kan flytande engelska. Men det är inte jag som har sista ordet och håller i plånboken, säger Patrik.

Om LFK får behålla fyndet från Kroatien återstår alltså att se, men rykten gör gällande att även Vänersborgs FK är sugna på Ivan Durics tjänster. Ivan ska nämligen ha en kompis som spelar med division två-laget VFK.

———————————-
En annan spelare som också tränat nere på Framnäs den senaste tiden är syrianen Alaa Najeeb. Han kommer från det krigsdrabbade Syrien. Alaa som bor i Åtvidaberg just nu tränar främst med Åtvidabergs U19-trupp har gjort tre pass med LFK och fler kommer att komma senare i höst.
På LFK:s hemsida beskrivs 22-åringen som en teknisk och kvick spelare som har gjort intryck under träningspassen.

Alaa

6 tankar på “”En spelare jag gärna skulle vilja ha i mitt lag”

Lämna en kommentar