ANNONS:
ANNONS:

Erik Landqvist slutar som tränare i Elmer-Fåglum

Bara fyra inspelade poäng under våren.
Då väljer tränare Erik Landqvist att lämna uppdraget i Elmer-Fåglum.
– Jag och spelarna är inte på samma nivå, säger Erik till NLT.

Elmer-Fåglum har gjort allt annat än att rosat marknaden under vårsäsongen. Efter 13 spelade matcher har laget endast skapat ihop två poäng och har hela tolv poäng upp till Trollhättans FK på kvalplatsen. Mycket talar således för att laget nästa år spelar i division fem.

Nio matcher återstår hur som helst i årets seriespel, men vem som kommer att leda laget under dessa matcher är osäkert. Vårens spelande tränare Erik Landqvist har nämligen valt att hoppa av.
– Den senaste tiden har jag känt att spelarna har slutat att försöka, att de har tappat intresset. Jag försöker att lägga ner tid och planera träningar men den feedback som jag får av spelarna är väldigt låg, säger Erik Landqvist och fortsätter. Min fotbollsfilosofi bygger på att är du med, då är du alltid med. Alla har inte samma syn på det, och det har jag förståelse, men då känner jag att det är bättre att jag tackar för mig, säger Erik till NLT.

Erik Landqvist med moderklubb Nossebro IF kom till Elmer-Fåglum från Gauthiod inför säsongen 2014. Men mer än ett och ett halvt år i klubben blir det alltså inte för 30-åringen.

– Vi har bara gott att säga om Erik. Tråkigt att detta hände. Patrik Widell (nu assisterande tränare) tar över oss i höst, säger Anders Hindström från klubbens fotbollssektion.

Lämna en kommentar