ANNONS:
ANNONS:

FC Trollhättan nästa för Albrim?

Lidköpings FK riskerar att bli av med Albrim Demajalij.
Den kvicke yttermittfältaren tränar nämligen just nu med FC Trollhättan.
– Vill de ha mig är det ingen tvekan från min sida i alla fall, säger Albrim till Lokalfotboll.se 

 

 

 

 

Albrim Demajalij förbereder sig i omklädningsrummet på Edsborg inför dagens träning med FC Trollhättan.

 

Albrim Demajalij har en riktigt bra säsong bakom sig. Från sin mittfältsposition till höger har han legat bakom det mesta i LFK:s offensiv och varit jämnare i sina prestationer än tidigare år.

– Har fått vara skadefri hela säsongen och känt att jag utvecklats bra i år så jag är jättenöjd med min säsong ur ett personligt plan, säger Albrim som dock ser ut att lämna Lidköpingsklubben.

Klubbar högre upp i seriesystemet är nämligen ute efter 23-åringen. I torsdags tränade han med sin gamla klubb Götene och de blåvitrandiga vill ha en påskrift.
– Götene hörde av sig och vill gärna att jag skriver på. Vet att det är en bra klubb och när jag lämnade senast var det för att jag behövde ett miljöombyte, säger Albrim som dock kan hamna ytterligare högre upp i seriesystemet
Idag tränade han nämligen med division ett-laget FC Trollhättan och kommer så att göra i ytterligare en vecka.
– Hade ingen aning om att de varit och tittat på mig under säsongen, men det känns jättekul och nu ligger mitt fokus där. Det har jag också meddelat Götene och de förstår hur jag tänker.

Det låter inte på dig som att LFK är ett alternativ kommande säsong?
– De vill att jag ska skriva på ett 2-årskontrakt. De ska hjälpa till med jobb och så, men just nu ser jag inte satsningen. Jag vill gärna att man värvar lite mer spetsspelare och inte bara spelare som breddar truppen. Vi måste våga satsa om vi ska nå de mål som klubben har satt upp, menar Albrim som alltså inte sitter på något kontrakt med division tre-klubben.

Om du skulle värdera chanserna att stanna i LFK i procent?
– Just nu känns den liten. Kanske 20-30% om jag nu ska värdera det.

 

 

 

 

 

 

Blir Edsborg ny hemmaarena för Albrim nästa säsong? Hur som helst är det många klubbar som rycker i den 23-årige yttermittfältaren.

 

 

Lämna en kommentar