ANNONS:
ANNONS:

FC Trollhättans Robin Rundström till Gauthiod

Från seriekonkurrenten FC Trollhättan.
Gauthiods senaste nyförvärv heter Robin Rundström.
– Han har en bra högerfot, speed, fysik och ledaregenskaper, säger Lars Emanuelsson från klubbens Sportsektion.

Gauthiod börjar allt mer att få klart med truppen inför årets säsong. Alla lagdelar, utom på målvaktsposten har man hittat nya spelare och under torsdagen gjorde man klart med ännu en etablerad mittfältare.

Det är FC Trollhättans 27-åring (fyller 28 i maj) Robin Rundström som tar klivet över till Grästorp under 2017. Robin kommer ursprungligen från Skoftebyn, men kom till FC Trollhättan 2012.
Där har han varit ordinarie i startelvan hela tiden, men har fått aggera ”hjälpgumma” då han är en spelare som är väldigt all round. I fjol blev det 16 framträdande (7 inhopp) i division ett under säsongen då FCT fick lämna ettan.

Men nästa år blir det alltså spel med seriekonkurrenten Gauthiod istället.
– Gauthiod kontaktade mig i början av december och är den klubb som har legat på mig hårdast. Det känns som att det var tid för en ny utmaning nu, säger Robin till NLT.

Och Gauthiod är förstås riktigt nöjda med sitt nyförvärv.
Robin tillför erfarenhet genom sitt spel och träning på högre nivå i FCT. Han har en bra högerfot, speed, fysik och ledaregenskaper. Han känner också flera i gruppen vilket gör att han snabbt smällt in i gruppen, säger Lars Emanuelsson från klubbens Sportsektion.

Hur ser du annars på truppläget annars?
– Vi har en bra trupp redan nu, men serien kommer att hålla riktigt bra division 2-klass i år så vi siktar på 2-3 spelare ytterligare som ska in i truppen, avslutar Lars Emanuelsson.


Fått & Gått i Gauthiod inför årets säsong
Tränare: Joakim Jensen, Rikard Nilsson (NY ass, Levanger)
Nyförvärv: 
David Svensson (FC Gauthiod), Rikard Nilsson (Levanger), Jacob Berg (Oddevold), Robin Rundström (FC Trollhättan)
Förluster: Angelo Vega (ass-tränare), Alfred Wemmert (ENV), Emil Olesen (Främmestad), Rasmus Johansson (Vara), Sebastian Bahnemann (Vara)

Lämna en kommentar