ANNONS:
ANNONS:

”Figge” Andersson gör comeback och drar på sig Cornertröjan

I försäsongens elfte timme har Corner hittat ett nyförvärv.
Det är Fredrik ”Figge” Andersson som valt spel med klubben.
– Vi får se vad den gamle kroppen tål och orkar med, säger 32-åringen.

IMG_1587
Corner hade en tuff Påskhelg med förluster mot två division sex-lag (Trässberg och Axvall). Men ändå kan man titta tillbaka på en positiv vecka då man kan räkna in ytterligare ett nyförvärv.
Det är Gauthiodfostrade Fredrik ”Figge” Andersson som valt att dra på sig fotbollströjan igen. Och denna gång blir det Corners helsvarta som ska pryda 32-åringens (fyller 33 år) torso.

– Kanyo (Rikard) har ju tjötat att jag ska komma och träna och jag har ju cykelavstånd till Stenporten så jag tänkte; varför inte? Så jag var med och tränade förra måndagen och sen blev det match direkt, säger ”Figge” vars senaste klubbadress är Kållandsö. Innan dess har det blivit spel i moderklubben Gauthiod och Råda.

Hur stora ambitionerna är med comebacken låter ”Figge” vara lite mer oklart.
– Tänkte kanske lite mer B-lag, men vi får se vad vi hinner med och vad den gamle kroppen orkar med, förklarar anfallaren som alltså redan fanns med på planen när Corner mötte Axvall.
Att formen inte var riktigt 100-procentig kunde även ett otränat fotbollsöga se, men det var också uppenbart att en Fredrik Andersson i något bättre form kommer att bli otroligt nyttig som en ”target player” i Corners jakt på en bra placering i den mellersta femman denna säsong.

Lämna en kommentar