ANNONS:
ANNONS:

Fler spelare väljer att lämna Skara FC

Det råder manfall i Skara FC.
Näst på tur att lämna är bröderna Elvir och Vildan Gerxhaliu.
Ny klubbadress blir Tidaholms GoIF.

Skaras herrar klarade sig med ett nödrop kvar i division tre denna säsong och de flesta trodde nog då att faran var över och att man nu kunde sikta på att göra ett bättre 2015.
När laget också gjorde klart med rutinerade målvakten Robert Österberg såg det också ut att gå efter planen.

Men den senaste månaden har varit allt annat än rolig för Skara som fått se namn efter namn tacka för sig. Totalt är det nu hela nio spelare (de flesta startspelare i år) som lämnat. De två sista så sent som i dagarna.
Det är bröderna Elvir och Vildan Gerxhaliu som tar sitt pick och pack och drar till Tidaholms GoIF. Laget som Skara just slog ut i höstens kval…
Lillebror Elvir (16 år) är den som fått mest speltid i A-laget under året där han spelat mittback och verkligen varit en spelare för Skara att bygga framtiden kring. I storebror Vildans (17 år) fall har det mest blivit inhopp i anfallet. Orsaken till att bröderna nu lämnar är till stor del Gudmundur ”Gummi” Magnussons ”fel”.

Elvir har nämligen haft den nye TGoIF-tränaren som ansvarig på fotbollsgymnasiet i Skövde.
– Jag vet hur han är och han är riktigt bra, säger Elvir till Västgötatidningar och Vildan fyller i:
– De satsar på unga och utvecklar spelare. Jag vill ha lite mer speltid.

Silly Season i Skara FC:

Tränare: Patrik ”Silar´n” Andersson (NY), Johan Persson, Anders Fransson
Nyförvärv: Robert Österberg (IFK Tidaholm)
Förluster: Sören Hammarén (tränare, slutar), Pontus Kirkhoff (Axvall), Jesper Holmqvist (jobb i Stockholm), Jacob Söderberg (studier i Örebro), Martin Svensson (jobb i Göteborg), Andreas Dahl (studier i Borås), Rasmus Holmqvist (LFK), Pontus Martinsson (Axvall), Vildan Gerxhaliu (Tidahoms GoIF), Elvir Gerxhaliu (Tidaholms GoIF)

Lämna en kommentar