ANNONS:
ANNONS:

Fortsatt Stjärnklart på bänken i Axvall 2016

Linus Stjärnklar fortsätter som tränare i Axvall.
– En underbar förening med mycket goda värderingar, säger Linus.
Vilka andra namn som kommer finnas med i ledarstaben är ännu inte klart.

Det pratades länge om Axvall som en av seriefavoriterna i Skövdesexan, men när 22 omgångar spelats var laget femma. Hela 14 poäng från Norra Fågelås på kvalplatsen.
Trots detta var det aldrig några tveksamheter kring att klubben och tränare Linus Stjärnklar skulle fortsätta sitt samarbete och i förra veckan stod det klart att 31-åringen förlänger sitt kontrakt.
– Har trivts enormt bra. En underbar förening med mycket goda värderingar. Oerhört många människor som ställer upp på olika sätt. Svårt att se någon annan förening med ett så stort enegagemang på alla plan, berättar Linus som även ser positivt på spelartruppen inför 2016.

– En spännande grupp med spelare. En ung och väldigt driven grupp med killar som kommer att bli spännande att följa 2016.
Några nya spelare är ännu inte klara för klubben, men under en testmatch mot Lundsbrunn fanns det en handfull nya spelare med och testade. En av dessa Varnhems Jesse Svensson Jackson som var rivalerna Varnhems bäste målskytt under året.

För tränare Linus Stjärnklar väntar annars nu nya äventyr. Detta då han ska till Asien för att vara lärare i Svenska Skolan. Hela familjen finns på plats och återvänder först till Sverige någon gång i februari.
—————————————–
Har du några fler tips kring Varnhems herrar eller någon annan lokal klubb?
Fyll i ”Tipsa-rutan” uppe till vänster på sidan så ska vi på Lokalfotboll.se följa upp ditt tips. Du kan givetvis vara anonym om du vill.

Lämna en kommentar