ANNONS:
ANNONS:

Fredrik Synnergren ska bli måltjuven Vinninga saknat

Är det Fredrik Synnergren som ska frälsa Vinningas offensiv?
29-åringen har nämligen bytt LFK mot division fem-klubben.
– Ska bli kul med en ny utmaning, säger Fredrik till klubbens hemsida.

Fredrik Synnergren har Heimer som moderklubb, men har också representerat klubbar som Norra Härene, Trässberg och Kållandsö. I den sistnämnda tog han ett stort kliv när han öste in mål ute på Hagavallen. Något som gjorde att Lidköpings FK fick upp ögonen för honom och i den rödsvarta dressen har han spelat de senaste säsongerna.

Fredrik_Synnergren

Men det har blivit relativt knapert med speltid för den snabbe anfallaren/ytterspringaren som trots detta hängt i och fortsatt kämpa om en startplats. Men 2016 blir inte ännu en säsong på bänken på Framnäs, utan istället väljer 29-åringen spel med Vinninga i division fem.

– Känns väldigt kul och skönt. Vinninga har alltid varit ett stabilt och bra lag och det ska bli kul med en ny utmaning.Jag har också blivit väl mottagen i gruppen och det känns som ett gött gäng, säger Fredrik till klubbens hemsida.

Att Fredriks egenskaper som målskytt varit eftertraktade ute på Lindvallen är knappast någon överraskning. Vinninga har nämligen de senaste säsongerna haft svårt att hitta den där målgöraren som gör upp emot 15 mål på en säsong. Något som varit en av anledningarna till att laget inte tillhört toppen av division fem som man en gång hade för vana att göra.

Kan Fredrik Synnergren bli den målskytt man sökt och som ska få de helgröna att jaga en topplacering i divison fem östra under kommande säsong?

Lämna en kommentar