ANNONS:
ANNONS:

Fyra nya killar till Silbohof

Kristoffer Andersson till Götene.
Men fyra nya killar tar plats i den rödvitrandiga herrtruppen.
Det skriver klubben på sin hemsida under söndagen.

Ni kunde i förra veckan läsa om att Sils mittfältare Kristoffer Andersson valt att testa lyckan i Götene kommande säsong. Annars har det varit lugnt på Silbohof under Frimånaden. I alla fall ända tills söndagskvällen. Då stod det nämligen klart att det tillkommer fyra nya spelare i herrtruppen 2017.

Från Götene kommer duon Glenn Persson och Danilo Espinoza. Den förste en spelskicklig innermittfältare som spelat i Götene under många år och den andre en 15-årig ytterback/yttermittfältare som under året fått speltid i såväl U- som J-lag i Götene. Han är för övrigt också lillebror till Sils irrationelle mittfältare Edgar Espinoza.

De två sista namnen är från Källby. Carl Nilsson och Patrik Ekman har båda varit ordinare på Eolsborg, men väljer nu att gå upp en division och testar på spel i Sil och division fem.

”Sammanfattningsvis är vi mycket nöjda med fönstret. Det kommer givetvis kännas att vi tappar Krille på mitten men i och med dessa 4:a så har vi fått bra täckning både på innermittfältet samt övriga positioner.” skriver klubben på sin hemsida.

Lämna en kommentar