ANNONS:
ANNONS:

Gabrijel Matanovic återvänder till Lidköpings FK

Det händer mycket hos herrarna i LFK inför höststarten.
Bland annat är Gabrijel Matanovic tillbaka i laget.
– Jag är verkligen sugen på att satsa igen, säger Gabrijel till NLT.

I mångas ögon tillhör Gabrijel Matanovic en av de bästa fotbollsspelarna i Lidköpings kommun. 23-åringen har en bolltouch av hög klass och en fantastisk passningsfot.
Tyvärr har rubrikerna trots hans unga ålder dock ofta handlat om att mittfältaren inte kommit överens med sina klubbar.

gabbe

En av dessa är Lidköpings FK där parterna under hösten 2012 efter mycket om och men valt att bryta kontraktet. (läs här)
Då trodde kanske de flesta att Gabrijel gjort sina sista matcher i den rödsvartrandiga tröjan, men så blir inte fallet.
”Gabbe” som under våren representerat FC Corner i den mellersta femman har nämligen skrivit kontrakt med division två-klubben.
– Det som har hänt har hänt. Nu tar vi nya tag och fokuserar på framtiden. Det känns skitbra. LFK är Lidköpings absolut bästa fotbollsklubb och för mina intressen och min ambition gäller det att spela så högt upp som möjligt. Jag är verkligen sugen på att satsa igen, berättar Gabrijel för NLT.

En Gabrijel Matanovic i form blir förstås en stor tillgång för LFK på planen, men själv är han ödmjuk inför starten i division två.
– Just nu håller jag inte för 90 minuter i division 2 utan det kommer att ta ett tag att träna upp kroppen och komma i form igen. Jag ska köra stenhårt och hoppas kunna komma in i det så snabbt som möjligt men jag ser det här som en långsiktig satsning. I höst blir det kanske mest inhopp för min del.

——————————
Med Gabrijel Matanovic i laget breddas truppen ytterligare, men det kan bli aktuellt med fler namn. Just nu tränar till exempel duon Velmir Stankovic och Hans Madrid Larozza med laget.

Velmir Stankovic är en 22-årig anfallare från Serbien som de senaste säsongerna spelat i division två i sitt hemland. Släkt i Malmö har dock fört honom till Sverige och Velmir har under veckan som gått tränat med LFK och avslutar sitt spel med laget med att träningsspela mot FC Bridges på söndag.

velimir

Hans Madrid Larozza är från Chile och har spelat för San Luis De Quillota som är samma klubb som JC Aikenhead spelade för förra säsongen. Mittfältaren som är 18 år är dock inte aktuell för LFK A i dagsläget, men kan bli aktuell för LFK Akademi.

Madrid

Lämna en kommentar