ANNONS:
ANNONS:

Gauthiod gav sig själva chansen

Drömmen om division ett lever för Gauthiod.
Men LFK spelar nästa år i division tre.
Här har du allt från helgens lokala seriespel.

Två lokala serier höll ut även över denna helg. Damerna i  division två spelade sin sista omgång och i herrarnas division två var det spel i den näst sista omgången.

Helgen bjöd som ni förstår på en hel del spänning och nedan har vi på Lokalfotboll.se gjort vårt bästa för att sammanfatta helgen för våra lokala lag.


DIVISION 2 NORRA GÖTALAND

IK Gauthiod – IFK Uddevalla 1-0 (referat Uddevalla)
Mål Gauthiod: Albrim DemaliljajLidköpings FK – Vänersborgs IF 3-2 (referat VIF)
Mål LFK: Rasmus Arvidssson Gerhardsson, Felix Stenström, Gani Gerxhaliu

Kommentar:
Seger var ett måste för Gauthiod för att ge sig själva chansen till en topp 2-placering inför sista omgången. Och man tog också en rättvis seger mot Uddevalla sedan Albrim Demaliljaj gjort matchens enda mål.
När sedan Grebbestad bara fick oavgjort mot Stenungsund och FC Trollhättan besegrade Karlstad innebar detta att vi nu har en otroligt rafflande sista omgång att se fram emot.

Gauthiod gästar Trollhättan och kan sluta etta, tvåa, trea eller fyra beroende på sitt och de andra topplagens resultat.

Helgen förkunnande också det som varit i stort sett klart redan tidigare. Lidköpings FK får börja om i trean nästa säsong. Hemma mot Vänersborg tog man tredje raka segern. Detta är givetvis imponerande, men då avståndet nu är fyra poäng upp till laget ovanför strecket är loppet alltså kört och nästa år väntar derbymöten med Götene.

 


DIVISION 2 NORRA DAM

Råda – Ulvåker 6-2 (referat Ulvåker)
Mål Råda: Sofia Karlsson 4, Stina Thomsen, Maria Widström


Friscopojkarna – Sil 5-2
Mål Sil: Ebba Rådmark 2

Skara – IFK Tidaholm 2-2
Mål Skara: Emilia Larsson, Cindy Ruderi

Sjömarken – Arentorp/Helås 7-0

Kommentar:
Femma, åtta, tia och tolva. Där har ni alltså de lokala placeringarna i årets division två.
Kanske inget extra, men ändå väntade placeringar med tanke på truppernas styrka i förhållande till de andra lagen.

Råda bästa lokala lag på sin femteplats och med fyra mål i den sista matchen gick Sofia Karlsson upp på en andraplats i seriens skytteliga med sina 19 fullträffar.
Arentorp/Helås och Sil får även de som bekant spela vidare i tvåan nästa säsong, medan Skara med sitt unga lag får börja om i division tre.


 

 

Lämna en kommentar