ANNONS:
ANNONS:

Gauthiod plockar in ny Nikola

En ny Nikola kliver in i Gauthiod.
Vilson Nikola från Karlstad BK är klubbens senaste nyförvärv.
”Bolltrygg och spelskicklig” beskriver klubben 21-åringen på sin hemsida.

Att Kristijan Nikolla gjorde succé i Gauthiod under fjolåret känner de flesta till. Det gick så bra att han denna säsong spelar i division ett och Ljungskile. Men nu får Gauthiod in en ny Nikola i laget. Kristijans kusin Vilson Nikola är nämligen klar för division två-klubben.
21-åringen kommer närmast från seriekonkurrenten Karlstad BK och har än så länge i år bara fått göra två inhopp. Förra året blev det mer speltid för Vilson som tränat med Gauthiod den senaste månaden.

– Jag har tränat med klubben i en månad och man trivdes redan första dagen man kom hit. Jättehärlig förening med stora ambitioner som vill något samt fina människor som jobbar runt om klubben som man lärt känna ganska snabbt, berättar Vilson för klubbens hemsida.

Vilson Nikola är annars från Årjäng, men under studietiden blev det Göteborg och spel i Gais och Jonsered innan han förra året flyttade tillbaka till Värmland för att spela med Karlstad BK.
”Vilson är bolltrygg och spelskicklig och därav användbar på ett flertal positioner. Vill ha boll och slå ut sin spelare.” skriver klubben på sin hemsida.

Lämna en kommentar