ANNONS:
ANNONS:

Gauthiod värvar fler från FC Trollhättan

Gauthiod förstärker offensiven ytterligare.
Nu med Kenan Mehovic från FC Trollhättan.
Kenan som mycket väl kan bli Pelle Ödlunds ersättare.
Det är uppenbart att Gauthiods herrar inte suttit still i båten under årets ”Silly Season”. Sex spelare från årets trupp har lämnat, men samtidigt sju nya tillkommit.
Senast i raden är Kenan Mehovic från FC Trollhättan och det var snabba ryck när 22-åringen (fyller 23 i år) bestämde sig för en flytt. Första träningen med laget under måndagskvällen och samtidigt beslut om att krita på ett kontrakt.
– Jag fick en bra magkänsla när jag träffade klubben, säger Kenan till NLT.

Kenan Mehovic har annars Vänersborgs FK som moderklubb. Spelade även i FC Trollhättan under ungdomsåren innan seniorkarriären tog ordentlig fart i VFK-tröjan på Vänersvallen. Något som återigen tog honom till spel med FC Trollhättan i division ett under förra säsongen.

Där blev det 17 starter och sju inhopp för Kenan som främst spelade vänstermittfältare. En central mittfältsroll, eller en roll i anfallet är dock var han trivs bäst och det var också därför Degerfors så sent som i mitten av januari hade Kenan på provspel.
Men i Superettanklubben blev det ingen fortsättning och nu väntar alltså spel med IK Gauthiod.
– När jag fick höra att det inte skulle bli något med Degerfors ringde jag honom direkt. Så första kontakten togs i förra veckan, säger Lars Emanuelsson till TTEla och på frågan om Kenan är en rak ersättare till Pelle Ödlund säger han:

– Nja, inte direkt kanske. Kenan kommer att ha en offensivare roll hos oss än vad Pelle hade.

Fått och gått inför säsongen 2017:

IK GAUTHIOD
Tränare: Joakim Jensen, Rikard Nilsson (NY ass, Levanger)
Nyförvärv: 
David Svensson (FC Gauthiod), Rikard Nilsson (Levanger), Jacob Berg (Oddevold), Robin Rundström (FC Trollhättan), Kristijan Nikolla (Lidköpings FK), Deni Kaksi (Kroatien), Kenan Mehovic (FC Trollhättan)
Förluster: Angelo Vega (ass-tränare), Alfred Wemmert (ENV), Emil Olesen (Främmestad), Rasmus Johansson (Vara), Sebastian Bahnemann (Vara), Pelle Ödlund (FC Trollhättan), Albin Wemmert (studerar Halmstad)

Lämna en kommentar