ANNONS:
ANNONS:

Götenes herrar är eftermiddagens ”bank”

Lite skralt på kontot så här efter sommar och semester?
Lugn. Lokalfotboll.se ska göra ett försök att få dig på rätt köl igen.
Under rubriken ”Tusenlappen” ger vi dig de bästa lokala speltipsen.

Fotbollen i de lägre divisionerna har inte bara fått ett ökat intresse ibland oss lokala fotbollsentusiaster. Även hos både nationella och internationella spelbolag har spelutbudet på lokala matcher ökat kraftigt och idag kan man spela på matcher ner till division fyra.

tusen

Med detta som utgångspunkt tänker vi på Lokalfotboll.se i höst att göra ett försök att guida er som läsare till en något tjockare plånbok. Under rubriken ”Tusenlappen” kommer vi när tillfälle ges att skriva om de bästa lokala speltipsen. Vi startar med 1000 kronor och förhoppningen att den summan ska vara betydligt större när säsongen är slut.

Om vi är något bra? Ja, det får förstås framtiden utvisa, men vi hoppas givetvis att vår kunskap kring den lokala fotbollen i vår region ska kunna vara en bra grund att stå på. Hur som helst. Här kommer våra första spel. Ta rygg om du vill!

————————————–

Senast:

Hoppas verkligen att ni ryggade under premiärhelgen av ”Tusenlappen”. Då satte vi nämligen alla tre spel – även om en del satt långt inne. ENV vann sin match mot Halvorstorp med 6-3. LFK besegrade  Tibro med 2-1 och med det satt också spelet ”under 3,5 mål” i samma match.

Vinsterna förra veckan innebär att 1000 kronor nu har växt och värdet är nu 1192 kronor. En ökning på 19,2 %.

————————————–

Dagens spel:

Lör 23/8, 14:00 – Götene – Fristad
Tips: 1:a
Odds: 1,73
Spelbolag: Bet365
Insats: 150 kr
Möjlig utdelning: 259,50 kr

Götene har visserligen inte vunnit en seriematch sedan Kristi födelse, men i eftermiddag mot tabelljumbon Fristad vänder det. Det är trots allt inte många poäng upp till lagen ovanför strecket och Götenegrabbarna är vana att spela den här typen av matcher. Det verkar också som man har insett att man verkligen är ett bottenlag och då gäller det förstås att kriga i varje match.
Det är Götene bra på och efter en trevande och krampaktig inledning så löser man denna uppgift relativt enkelt. Ettan kan man spela rätt så hårt!

Idag forcerar Götene fram...
Idag forcerar Götene fram…

 

Lämna en kommentar