ANNONS:
ANNONS:

”Hangelösa är hetare än Filip Anderssons skägg”

Eldin Smajilovic är tillbaka med sylvass koll på Kullen och lagen i området.
Denna vecka om heta Hangelösa, Oskar Johanssons comeback och en 16-årig anfallare som höll nollan.
Håll till godo!

Koll från kullen

 

Jag går rakt på sak. Hangelösa är hetare än Filip Anderssons skägg just nu…

**************************************************

Sil lirade mot Mölltorp Brevik i helgen. Och lilla Mölltorp levde verkligen inte upp till sitt terroriserande namn. I sexan hamnade man förra året långt, långt ner. Och sett till matchbilden jag bevittnade skulle jag vilja sett minst 5 mål till för polkagrisarna, som till slut ändå vann med 3-0. I mål saknades den rutinerade Richard ’‘KG’s son’’ Gustafsson. Istället ställde man 16-årige anfallaren Simon Green i mål. Med tanke på att grabben höll nollan så förstår ni nog vilken nivå motståndarna höll. Ryktet går att man letar efter en ny målvakt, då Richard går sönder minst fem gånger/säsong…

**************************************************

Kinne Vedum fortsätter att lira bra fotboll. I helgen gästade man Corner i vad som enligt matchreferatet beskrivs som en match där di gröne lirar kanonfotboll. Kul att Patrik Dahlin fortsätter näta också. Kul att klubbar lägger ner energi på referat också. Om jag tyder detta rätt så fortsätter Kinne Vedum att ligga rätt i ”deffen” och coach Jim Larsson tycker nog att det börjat môcke bra på sin fruktade göteborgska.

**************************************************

Varför är Hangelösa så heta då? Jo, som det har börjat hittills tror jag att vi kommer få skåda helt fantastiska matcher på Skogevi 2014. I helgen vann man med 3-5. Nyförvärvet Yonas Tsegay lirkade in två baljor, och Robin Björk gjorde ett. Ny anfallsduo? Robin som släpande och Yonas i fram med sin kondis och teknik? Tror faktiskt man skulle kunna droppa Peter Linde, eller sätta honom på en kant. I vilket fall som helst. Bästa anfallskonstellationen jag skådat på ett bra tag.

För er som läst ”Koll från kullen” från början, vet ni att jag kikade närmare på det faktum att man hade styrka och löpning inlagt till slutet av Mars i Stig Björks kalender. Man verkar ha bestämt sig för att låta Arnold Schwarznegger-konceptet vänta. Och tills vidare verkar vi få se offensiva monster på Skogevi istället. Man har nämligen ändrat schemat. Lite synd om ni frågar mig. Jag var helt inställd på att se stora troll springa runt på planen. Aja, får nöja mig med Martin Svensson i ’‘Trollekis’’, som för varje dag som går verkar bli kommunens mest vältränade människa i historien…

Tsegay - numer i svart tröja.
Tsegay – numer i svart tröja.

**************************************************

Han är tillbaka. Mannen som alltid lever upp till sitt smeknamn. Oskar ”85” Johansson har gjort det än en gång. När Götene mötte IFK Tidaholm i helgen fick man ett väldigt jämnt motstånd. 0-0 efter 87 minuter. Sen kliver han fram. Kommunens svar på Edin Dzeko. En supersub i världsklass. Först fixar han straff. För att sedan gå fram och sätta den själv. I år kommer jag kalla honom för ’‘rubrikernas man’’. En sann hjälte!

Och på stopptid kvitterade Tidaholm…

Oscar Johansson gjorde comeback och gjorde mål.
Oscar Johansson gjorde comeback och gjorde mål.

**************************************************

Lundsbrunn verkar ha fått igång sin fantastiska omsättning med spelare. 2-5 vinst i helgen mot Fröjered gör att jag är lite halvsugen på att bli delägare i Roger Floréns fantastiska lilla företag. Folk kommer, folk går. Om ni sett ‘The Wolf Of Wall Street förstår ni vad jag menar. Florén är lika lurig som Leonardo DiCaprio i sånna här lägen. Ett riktigt sinne för Business den där mannen. Vi borde ha ett koncept på sidan varje vecka där Roger får redovisa hur mycket lycka han känner i snitt/macth.

Oskar 85 Johansson är ’‘rubrikernas man’’. Florén är från och med nu, ’‘pokerface-mannen’’.

************************************************

Veckans ros går till 92-årige Sven Granat som i hela sitt liv följt och hållit på Sils IF. Under massvis med år har han varit ordförande för den mycket välfungerande Supporter Klubben som inte tillhör föreningen. För tillfället befinner sig Sven på sjukhus och jag önskar honom all lycka. Tack för allt du gjort!

Lämna en kommentar