ANNONS:
ANNONS:

Hangelösa värvar rutinerad frisparksspecialist

Hangelösa fortsätter att värva rutinerat.
Nytt namn in är ENV-mittfältaren Goran Pupcevic.
– En frisparksspecialist som kan spela på alla platser på mittfältet, säger en nöjd Andreas Nyblom, tränare i Hangelösa.

Det händer mycket på Skogevi så här under Silly Season, men uppenbart är att Hangelösa rustar för serieseger i division fem kommande säsong.
Visserligen har man tappat sin vassaste målskytt i form av Robin Björk till Götene, men samtidigt har man värvat rutinerade försvarsspelare som Mathias Englund och Stefan Ehn.
Under torsdagen blev det också klart att man fått in ytterligare två nya spelare in i truppen.

Goran Pup

Mest namnkunnig är Goran Pupcevic. 31-åringen har representerat ENV under de två senaste säsongerna och varit en starkt bidragande orsak till lagets avancemang under fjolåret och den starka spurt som man avslutade med under årets säsong i division fyra. Goran som även representerat Lidköpings IF under sin tid inom den lokala fotbollen blev under årets tredje bästa målskytt i ENV med sex mål.
– Goran är en tekniskt, stark spelare med mycket bra fötter både i passningsspelet och i avsluten. En frisparksspecialist som kan spela på alla platser på mittfältet, säger Hangelösas tränare Andreas Nyblom som förstås är nöjd med sitt nyförvärv.

Viktor kaskamo

Andreas har också fler skäl att glädja sig då laget även gjort klart med 20-årige Viktor Kaskamo Andersson som närmast kommer från spel i Lundsbrunn. Anfallaren har dock inte spelat under hösten, men har nu fått tillbaka suget, men väljer alltså att byta Lundsbrunn mot Hangelösa.
– En teknisk och snabb spelare som är bra på att utmana och avsluta, säger Andreas Nyblom.

Lämna en kommentar