ANNONS:
ANNONS:

Här är amerikanen som är aktuell för LFK

Imorgon kommer amerikanen Brett Uttley till Lidköping.
Provträning med LFK väntar nämligen för 23-åringen.
– Jag kan inte bli mer förväntansfull, berättar Uttley för Lokalfotboll.se

Under måndagseftermiddagen kunde man läsa på NLT:s Fotbollsblogg att Lidköpings FK har ett intressant nyförvärv på gång i amerikanen Brett Uttley.
– Vi har bara sett honom på video och det är en riktig lirare. En playmaker med stor rörlighet som vill ha mycket boll och gillar att styra spelet, berättade Egon Ottersten som sitter i LFK:s herrsektion.

Att ta ett beslut efter att bara sett någon på video är förstås ett stort steg, men så gör Brett Uttley heller ingen direkt hemlighet av vad han vill med sitt fotbollsspelande.
23-åringen driver nämligen sin egen blogg The dream is in sight – Brett Uttley´s  journey to fulfilling a lifelong dream of becoming a professional soccer player” och på bloggen kan man hitta både bilder, fakta och videos på den vänsterfotade mittfältaren.
Än så länge är provspel med Minnesota Stars (amerikanska andraligan) högsta meriten, men nu hoppas alltså Brett att LFK kan vara skyltfönstret på den internationella scenen.

På sin blogg skrev han under dagen: ”Tomorrow at some point I will be making an announcement! Be on the lookout!”
En inte alltför vågad gissning är att Brett då kommer att skriva om att ett nytt äventyr tar sin början. Ett med start i svenska Lidköping.
När Lokalfotboll.se får tag på 23-åringen under måndagseftermiddagen är han på väg till flygplatsen för en resa på sexton och en halv timme till Göteborg.
– Jag kan kanppt vänta på att komma fram. Kan knappt bli mer förväntansfull, berättar Brett.

Här nedan hittar du ett par av de filmer som
troligtvis LFK fått se för att bilda sig en uppfattning av Brett Uttley.

 

5 tankar på “Här är amerikanen som är aktuell för LFK

  1. Borde inte målsättningar som att förädla egna talanger samt suga upp lovande spelare i närområdet vara ledorden. Men tydligen tycks inte ord som LÅNGSIKTIGHET och ÖMSESIDIGT SAMARBETE finnas på agendan i den nya föreningen. Nu hämtas istället spelare från Spanien,Sydamerika samt USA. Varifrån kommer näste man för rakning, ULAN BATOR???
    Så med all respekt för LFK, tänk om och tänk rätt för detta leder ingen vart.

  2. Borde inte målsättningar som att förädla egna talanger samt suga upp lovande spelare i närområdet vara ledorden. Men tydligen tycks inte ord som LÅNGSIKTIGHET och ÖMSESIDIGT SAMARBETE finnas på agendan i den nya föreningen. Nu hämtas istället spelare från Spanien,Sydamerika samt USA. Varifrån kommer näste man för rakning, ULAN BATOR???
    Så med all respekt för LFK, tänk om och tänk rätt för detta leder ingen vart.

  3. LFK har i år tagit upp sju spelare från sin Akademi till A-laget. Du kan ju kolla om du kan hitta något annat lag som gjort det. De har dessutom tagit in ett par spelare från andra klubbar i kommunen både till A-laget och till Akademin. Att man kompletterar med någon spelare utifrån är bara positivt. Det handlar ju om att han provspelar först och främst för att se hur bra han är men säg inte att LFK inte satsar på egna spelare för just nu finns det ingen förening som gör det mer än LFK

  4. LFK har i år tagit upp sju spelare från sin Akademi till A-laget. Du kan ju kolla om du kan hitta något annat lag som gjort det. De har dessutom tagit in ett par spelare från andra klubbar i kommunen både till A-laget och till Akademin. Att man kompletterar med någon spelare utifrån är bara positivt. Det handlar ju om att han provspelar först och främst för att se hur bra han är men säg inte att LFK inte satsar på egna spelare för just nu finns det ingen förening som gör det mer än LFK

Lämna en kommentar