ANNONS:
ANNONS:

Hjälp oss bli ”Årets Lokala Fotbollsblogg”

Fem finalister återstår.
Och en av dessa är Lokalfotboll.se
Men vi behöver din hjälp för att bli ”Årets lokala fotbollsblogg”

descarga
För någon vecka sedan kunde vi glatt berätta att Lokalfotboll.se var en av tio nominerade till priset ”Årets Lokala Fotbollsblogg”. Ett pris är instiftat av Folkbollen.se och NordicBet

Så här skriver Folkbollen.se om priset:
”Årets lokala fotbollsblogg syftar till att hylla de bloggar som på bästa sätt bevakat den lokala fotbollen i allmänhet, och division 4 i synnerhet.”

Från att ha varit tio nominerade i kategorin är det nu nere i fem stycken finalister och glädjande nog är Lokalfotboll.se en av dessa. Detta kunde inte skett utan våra läsares hjälp då hela tävlingen är en omröstning där vem som helst får lägga sin röst.

Ett stort tack därför till dig som röstat. Dock vill vi be dig om ytterligare en tjänst om du tycker att Lokalfotboll.se är en värdig vinnare av priset.
Du kan/får nämligen rösta ytterligare en gång på någon av de bloggar som nått finalrundan och detta kan du göra fram till midnatt under tisdagen den 6 oktober.

Gör därför gärna så att du går in på länken nedan och lägger din röst. Det skulle vi vara otroligt tacksamma för!

RÖSTA HÄR!

Fotnot: Tycker du att någon av de andra finalisterna är bättre än oss ska du självklart rösta på dessa. Bakom de sidorna är nämligen härliga människor som också brinner för den lokala fotbollen i sina områden lika mycket som vi gör

Lämna en kommentar