ANNONS:
ANNONS:

Huvudtränare förlänger med traktens bästa lag

Herrarna i Gauthiod och damerna i Lidköpings FK.
Där har ni lagen som är bäst i vår lokala fotbollsvärld.
Och nu är det klart att huvudtränarna i båda lagen väljer att fortsätta 2017.

Om vi börjar med traktens bästa herrlag så står det nu klart att Joakim Jensen fortsätter som tränare för IK Gauthiod även under 2017.
– Jag var lite tveksam till en början då det ju tar ganska mycket tid, då jag även pendlar. Men jag har pratat med min fru och ju mer jag har varit ifrån laget desto mer sugen har jag blivit, säger Joakim Jensen till NLT.
Årets assisterande tränare Angelo Vega kommer emellertid inte att fortsätta och klubben letar just nu efter nya namn som kan assistera Jensen under nästa säsong.

jensen

Att Jensen fortsätter i Gauthiod är förstås bra för kontinuiteten i klubben. Något det varit lite si och så med på huvudtränarfronten de senaste säsongerna. Att klubben kör exakt samma huvudtränarspår är som ni kan se nedan inte allt för vanligt. Men nu är det alltså klart att en sugen Joakim Jensen ska förbättra årets sjundeplats i division två tillsammans med sitt rödblå lag under 2017.

Tränare i Gauthiod de senaste säsongerna: 2016 Jokim Jensen, 2015: Kim Björkegren, 2014: Jörgen Ericsson, 2013: Stefan Vennberg/Jörgen Ericsson, 2012: Stefan Strind (sparkad), Andreas Holmberg, 2011: Stefan Strind, 2010: Patrik Torsmyhr, 2009: Patrik Torsmyhr, 2008: Patrik Torsmyhr/Christian Hultberg, 2007: Christian Hultberg, 2006: Tore Johansson.
———————————–

Gauthiod är bästa laget på herrsidan och tittar vi på damerna så är det förstås Lidköpings FK som regerar på den lokala fotbollstronen. Laget bommade som bekant seriesegern under de två sista seriematcherna (ledde med 5 poäng) och spelar även nästa år i division ett.

LFK dam Kjell Larsson

Men det är ett revaschsuget LFK som tar sig an nästa säsong. I alla fall om man ska tro tränare Kjell Larsson, som i dagarna bestämde sig för en fortsättning som tränare även 2017.
– Jag har fått många positiva besked från truppen och det är många som är revanschsugna och vill göra det ännu bättre än vad vi gjorde i år. En del av min livskvalitet sitter ihop med det här laget. Jag är inte färdig med tjejerna än och de är inte färdiga med mig, säger Kjell till NLT.

Vem eller vilka som kommer att finnas runt Kjell Larsson i ledarstaben är ännu inte klart, men Kjell har som den fotbollsinsatte vet en förkärlek för att skapa en stor grupp med ledare runt omkring sig.

Tränare i LFK de senaste säsongerna: 2016: Kjell Larsson, 2015: Tomas Nilsson/Erik Lundstedt, 2014: Kjell Larsson, 2013: Kjell Larsson, 2012: Kjell Larsson

Lämna en kommentar