ANNONS:
ANNONS:

IFK Skövde-målvakten kan bli Götenes lösning mellan stolparna

30-årige Rickard Hägg från IFK Skövde.
Det kan bli Götenes nye målvakt 2016.
– Inget är skrivet och klart men det ligger i luften, säger 30-åringen till Sklt.

Götene har inte gjort någon hemlighet med att man vill förstärka på målvaktssidan inför årets säsong. Just nu är unge Linus Roth enda alternativet mellan stolparna.
– Linus är en bra målvakt som har famtiden för sig, men någon mer målvakt som alternativ både på träning och match behöver vi ha, berättade Fredrik Svensson från klubbens Fotbollssektion för Lokalfotboll.se för ett par veckor sedan.

I början av veckan kom det också rykten som sa att Götene haft en ny målvakt på tisdagsträningen, men när frågan ställdes till Fredrik Svensson ville denne inte säga något då ingenting var klart, men att en lösning var nära.
Vid lunch under fredagen gick emellertid Sklt ut med namn på den tilltänkta burväktaren. Killen det handlar om är Rickard Hägg från Skövde. 30-åringen har i år haft ett uppehåll från fotbollen, men var innan dess med och tog IFK Skövde upp till division tre. Han har även ett förflutet med IFK Värsås där han var med på lagets resa från division sex till fyra.

På frågan om spel med Götene säger Rickard Hägg till Sklt.
– Inget är skrivet och klart men det ligger i luften.

Skulle det bli spel med Götene väntar en minst sagt intressant premiär i april för Rickard Hägg. Då ställs nämligen Götene mot IFK Skövde…

Lämna en kommentar