ANNONS:
ANNONS:

Joakim Andersson ersätter Ejdestig i Tråvad/Larv

Michael Ejdestig tackar för sig efter två år.
Ny tränare för Tråvad/Larv 2016 blir istället Joakim Andersson.
Joakim som för några veckor sedan fick lämna sitt uppdrag i Vara.

Sakta men säkert börjar de lokala klubbarna rusta för kommande fotbollssäsong. Och som vanligt är det tränare som ska lösas först.
Ett lag som väljer att göra ett skifte är division fem-laget Tråvad/Larv.
Michael Ejdestig som kom till klubben inför 2014 (läs här) väljer nämligen att lämna
”Efter två år i föreningen tar jobbet på badhuset i Vara lite för mycket tid och därmed beslutade han att tacka för sig” skriver klubben på sin hemsida.

Ny tränare för klubben blir istället Joakim Andersson. Joakim fick som bekant lämna sitt uppdrag i Vara för bara några veckor sedan (läs här), men lämnade en dörr öppen för nya utmaningar.
– Ska ta det lugnt en stund och kanske skulle man ta ett år av från fotbollen. Efter 14 år kanske man ska ta sig lite mer tid för familjen? Men fotbollen är ett gift och dyker det upp något intressant så känner jag mig själv så väl att jag vet att jag kommer att hoppa på det tränartåget, berättade Joakim för Lokalfotboll.se då.

Kontraktet Joakim skrivit med klubben är på två år, men det är heller inte första gången han rört sig i lokalerna ute på Hedensborg i Larv. Mellan 2002 – 2006 var han nämligen både spelare och tränare i klubben
”Med Joakims meriter av både spel och coachande på högre nivå ser vi spänt fram emot kommande säsonger. Vi vill hälsa Joakim varmt välkommen till Tråvad/Larv!” avslutar Tråvad/Larv på sin hemsida.

Lämna en kommentar