ANNONS:
ANNONS:

Julia Bryngelfors blir första nyförvärvet för Lidköpings FK

Förra året gick klubbkompisen Ebba Handfast över.
Och nu är det Julia Bryngelfors tur att lämna Råda för LFK.
– Kul att få konkurrens och testa en svårare nivå, säger 17-åringen.
IMG_9714

Det har bara gått drygt en vecka sedan LFK dam tog klivet upp i Elitettan, men under hösten har det varit full aktivitet ute på Lockörn där tjejerna tränat. Givetvis har det varit förberedelser inför de sista matcherna av säsongen, men också inför säsongen 2015, då man haft ett antal tjejer som provtränat med laget.
En av de som varit med och tränat med laget är Rådas Julia Bryngelfors och i veckan som gick tog 17-åringen beslutet att nästa säsong representera LFK.
– Så kommer det att bli. Det ska bli jättekul. Har tränat med dem ett par gånger i höst och det har väl varit aktuellt med en övergång rätt så länge, säger vänsterbreddaren som inte räds konkurrensen.

– Ska bli kul att verkligen jobba för att ta en plats. Att få konkurrens och testa en svårare nivå, säger Julia som nu följer i kompisen Ebba Handfasts spår med en övergång från Råda till LFK. Och Ebba har pratat gott om sin nya klubb.
– Vi har väl spelat ihop sedan 10-årsåldern och hon har pratat jättebra om LFK. Det gjorde beslutet lättare att ta, menar Julia som beskriver sig själv som en teknisk spelare som gärna löper mycket och slår inlägg.

Du lämnar nu Råda efter en tredjeplats i division två. Är du nöjd med din och lagets säsong?
– Inte så himla nöjd med min egen säsong. Jag kan bättre och det vill jag visa. För lagets del var det väl godkänt. Vi hade en jättedålig start, men nådde ändå en topp 3-placering, säger nu Julia som lämnar division två för Elitettan.

Lämna en kommentar