ANNONS:
ANNONS:

LFK klara för Elitettan

2-2 hemma mot Brommapojkarna.
Då tog LFK dam klivet tillbaka till Elitettan.
– Ibland är man överjordiskt glad och idag är en sån dag, jublar en lycklig Kjell Larsson.

2-1 till Brommapojkarna med minuten kvar att spela av ordinarie tid och det var definitivt gästerna som gick för ännu ett mål. I det läget talade verkligen ingenting för ett LFK-mål.

Men så skaffade Sandra Lagerbratt en frispark utanför gästernas straffområde. Frisparken slogs snabbt till en framrusande Maria Johansson som från en snäv vinkel sköt mot den bortre stolpen.
Målvakten i BP räddade, men inte bättre än att hon tippade bollen mot en framrusande Sandra Lagerbratt som satte bollen i mål.

Vilt kramkalas i BP-målet för LFK och ännu mer jubel när domaren ett par minuter senare blåste av för full tid. 2-2 slutade matchen och Lidköpings FK spelar 2018 åter i Elitettan.

Skruvar vi dock tillbaka klockan en och en halv timme så kan vi konstatera att det var två spända lag som klev in på Framnäs lite blöta matta. Gästerna var dock de som ville och kanske framför allt vågade mest. Gjorde också 1-0 och LFK hade svårt att få till något ordnat spel.
Men så hittade Heather Williams huvudet på Carin Berling som skalade in kvitteringen just innan halvtid.

1-1 alltså när lagen klev ut inför andra halvlek och LFK ägnade den mest åt att slå bort bollen mot motståndarnas mål.
– Vi gör ingen bra match idag. Det är bara att erkänna, säger lagets assisterande tränare Lars Svensson som fick se annars briljanta Caroline Olsson slå hål i luften tio minuter från slutet.
Friläge för gästerna som satte 2-1 och alltså gick för trean.

– Det är ju för f-n inte sant det här.
Ja, så sa Caroline Berling till Lokalfotboll.se ett par minuter efter gästernas ledningsmål när hon skulle ut och slå en vänsterhörna.
Ett par minuter senare slog hon en snabb frispark till Maria Johansson och resten är som bekant historia…

Lidköping har återigen ett lag i eliten och ännu en gång är det damerna i Lidköpings FK som är laget.

Lämna en kommentar