ANNONS:
ANNONS:

LFK mot Gauthiod i DM-kvart

LFK möter Gauthiod i damernas kvartsfinal.
Och LFK herr är sista lokala lag kvar i herrarnas DM.
En uppdatering av kring årets DM-spel hittar du här.

Under gårdagskvällen spelades den sista åttondelsfinalen i årets DM för damer. Derby på Rådavallen mellan Råda och Lidköpings FK. Hemmalaget stod upp mycket bra och hade faktiskt 1-1 långt in i den andra halvleken innan favoriten LFK drog ifrån och avgjorde.

I och med det så väntar nu IK Gauthiod för LFK i kvartsfinal och det är just dessa båda lokala lag som återstår när turneringen nu bara har åtta lag kvar i spel. Just LFK får ses som den stora favoriten, men det finns gott om lag som har kvalité för att skrälla. Kvartsfinalerna ska vara spelade senast 31 juli.

Nedan hittar du ett uppdaterat slutspelsträd och klickar du på bilden blir den större.


I herrarnas turnering är det alldeles strax dags för kvartsfinaler. Två åttondelsfinaler återstår, men redan nu kan vi konstatera att enda lokala herrlag som återstår är Lidköpings FK. Laget slog som bekant ut IK Gauthiod och nu väntar antingen Skoftebyn eller FC Trollhättan i nästa omgång.

Stora skrällen i turneringen är annars Rydboholm. Division fem-laget har skrällt tidigare i DM och är nu alltså framme i kvartsfinal i en turnering där det fortfarande känns mycket ovisst vilket lag som är favoriter till guldet.

Nedan hittar du ett uppdaterat slutspelsträd och klickar du på bilden blir den större.

Lämna en kommentar