ANNONS:
ANNONS:

Lokalfotboll.se hjälper dig få in mer cash på kontot

Lite skralt på kontot så här efter sommar och semester?
Lugn. Lokalfotboll.se ska göra ett försök att få dig på rätt köl igen.
Under rubriken ”Tusenlappen” ger vi dig de bästa lokala speltipsen.

Fotbollen i de lägre divisionerna har inte bara fått ett ökat intresse ibland oss lokala fotbollsentusiaster. Även hos både nationella och internationella spelbolag har spelutbudet på lokala matcher ökat kraftigt och idag kan man spela på matcher ner till division fyra.

tusen

Med detta som utgångspunkt tänker vi på Lokalfotboll.se i höst att göra ett försök att guida er som läsare till en något tjockare plånbok. Under rubriken ”Tusenlappen” kommer vi när tillfälle ges att skriva om de bästa lokala speltipsen. Vi startar med 1000 kronor och förhoppningen att den summan ska vara betydligt större när säsongen är slut.

Om vi är något bra? Ja, det får förstås framtiden utvisa, men vi hoppas givetvis att vår kunskap kring den lokala fotbollen i vår region ska kunna vara en bra grund att stå på. Hur som helst. Här kommer våra första spel. Ta rygg om du vill!

————————————–

Dagens spel:

Lör 23/8, 15:00 – Edsvära / Norra Vånga – Halvorstorp 
Tips: 1:a
Odds: 1,50
Spelbolag: NordicBet
Insats: 100 kr
Möjlig utdelning: 150 kr

ENV är förvisso tabelljumbo, men det känns ändå som att det finns optimism i laget. Många uddamålsförluster under våren och med bara lite bättre skärpa framåt hade poängskörden varit betydligt större. I höstpremiären mot topplaget Vara vann man hemma på svårspelade Holmavallen med hela 4-1. Borta mot Tidaholms GoIF senast var man med långt in i andra halvlek, men tabelltvåan blev till sist för svår.
Idag möter man betydligt enklare motstånd i form av Halvorstorp. Gästerna har haft ett uselt självförtroende det senaste, men fick turligt med sig tre poäng mot Falköpings FK senast. Mot ett heltaggat ENV som trivs hemma på Holmavallen har man inte en chans. Ettan känns säker!

4527348

Lör 23/8, 15:00 – Lidköpings FK – Tibro
Tips: 1:a
Odds: 1,94
Spelbolag: Sportsbet
Insats: 100 kr
Möjlig utdelning: 194 kr

LFK kommer inte att ha med varken toppen eller botten att göra i denna serie. Tränare Gytis Gelgota jobbar dock stenhårt med att motivera sina grabbar att göra en så bra säsongsavslutning som möjligt och det är väl ingen hemlighet att man vill bästa lokala lag. I så fall ska man ikapp Gauthiod som ligger sex poäng före och då måste man förstås ta trepoängare. Två raka sådana har man för tillfället och mycket talar för en tredje raka seger när Tibro kommer på besök på länsderby.
Gästerna har förvisso en hyfsad form, men på bortaplan är verkligen laget just borta. Bara fyra gjorda mål så här långt och endast en seger. Hemma på Framnäs är LFK riktigt svårstoppade och Erik Ekblad i mål lär max släppa en boll förbi sig under lördagseftermiddagen. Framåt har man många alternativ och att LFK kommer göra fler mål än gästande Tibro känns relativt säkert.

Lör 23/8, 15:00 – Lidköpings FK – Tibro
Tips: Under 3,5 mål
Odds: 2,20
Spelbolag: NordicBet & Svenska Spel
Insats: 40 kr
Möjlig utdelning: 88 kr

Efter veckans regn kommer Framnäs matta att vara hal och släppa en hel del. Det kommer att ställa till det en del för lagen som säkert spelar något mer primitivt än vanligt. Gästande Tibro har som sagt haft det svårt på bortaplan i år och kommer säkert att slå vakt om nollan så länge det bara går. LFK lär vara bollförande och man lär få rikta in sig på kontringsförsök. Försök som Erik Ekblad och en stark backlinje kommer att reda ut. Frågan lär istället bli hur många mål LFK mäktar med att göra. Laget saknar nu Lukas Nordin (åter till USA) som varit lagets bästa spelare det senaste, men det finns gott om offensiva krafter i laget. Mer än två mål framåt lär det dock inte bli och att det ska bli färre än 3,5 mål i denna match känns mycket troligt.

1 tanke på “Lokalfotboll.se hjälper dig få in mer cash på kontot

  1. Kul initiativ med speltipsen!
    Dessutom imponerande att du satte alla! Hann inte rygga denna gång men gör det definitivt nästa gång.
    Kör hårt!

Lämna en kommentar