ANNONS:
ANNONS:

Lokalfotboll.se och Intersport kryddar Lofas inomhusturnering

Matchens Lirare, All star team och Skytteligavinnare.
Till Lofa-turneringen i början av januari blir det en rad nyheter.
Och det är Lokalfotboll.se tillsammans med Intersport i Lidköping som ligger bakom initiativet.

Den 5-6 januari går Lofas årliga inomhusturnering av stapeln.
Under två dagar ska då samtliga lag i Lidköpings kommun göra upp om vem som är bäst i kommunen på Futsal.
Som vanligt lär det vara ”knökfullt” på de stenhårda träbänkarna i Idrottens Hus A-hall då intresset för turneringen är riktigt stort.

Självklart har inte detta gått oss på Lokalfotboll.se förbi och tillsammans med Intersport i Lidköping ska vi till kommande turnering hjälpa Lofa att bjuda spelare och publik på ett ännu bättre arrangemang än tidigare. Allt för att denna prestigefyllda inomhusturnering ska bli en ännu större snackis.
Bevakningen från dagarna kommer självklart att vara minutiös och kommer att gå att följa här på Lokalfotboll.se och på Twitter.

Vad kommer då att ske till skillnad ifrån tidigare år?

Matchens Lirare: En jury kommer i samtliga matcher (55 stycken) att utse ”Matchens Lirare”  till den spelare som stuckit ut lite extra under de 12 snabba minuterna. Spelaren kommer att vinna pris samt få andra specialerbjudanden från Intersport och Lokalfotboll.se.

Skytteligavinnare: I både dam- och herrklassen kommer en Skytteligavinnare att utses. Den som nätar flest gånger under turneringen helt enkelt.

All Star Team: En jury kommer under dagarna att ta ut fem tjejer och fem killar som kommer att ingå i turneringens egna ”All Star Team”. En målvakt och fyra utespelare i respektive klass som visat att de hör hemma bland de bästa.

5 tankar på “Lokalfotboll.se och Intersport kryddar Lofas inomhusturnering

Lämna en kommentar