ANNONS:
ANNONS:

Lokalfotboll.se startar Podcast – Silly Season Triliogin Del 1

Dags för er som läsare av denna sajt att också bli lyssnare.
Detta när Lokalfotboll.se startar sin egen Podcast.
I det första avsnittet avhandlar vi Lidköpingssexan, Skarasexan och den Nordöstra femman.

 

Som en julklapp till alla som besöker Lokalfotboll.se har vi nu startat vår egen Podcast. För dig som inte riktigt har koll på vad en Podcast är så är det som ett radioprogram som du kan lyssna på precis när du känner för det. Det kan vara på datorn, i telefonen, i bilen eller var det passar som bäst.

Syftet med just vår Podcast är att du som lokalfotbollsälskare ska få ännu mer djupgående analyser av den loklala fotbollen som spelas i västra Skaraborg.
I premiäravsnittet har jag fått hjälp av min svåger, tillika ”Årets spelare” i Vinninga Oskar Hektor, som kommer att hjälpa till med att analysera den gångna Silly Season-perioden.
Just Silly Season kommer att vara ämnet i de tre första avsnitten som du kommer att kunna höra under julledigheten. En het trilogi helt enkelt som du kan njuta av när knäcken blivit för seg, julklapparna för tråkiga och fasters tjat blivit för jobbigt.

Välkommen alltså till en ny upplevelse på Lokalfotboll.se.

PS. Sägas bör att vi är riktiga nybörjare på detta så kommentera gärna nedan vad ni tyckte om Podcasten så att vi vet vad vi gjorde bra, eller ska ändra i framtiden.

6 tankar på “Lokalfotboll.se startar Podcast – Silly Season Triliogin Del 1

  • Hej!
   Så fort som iTunes godkänner podden så kommer den även att kunna lyssnas på i telefonen. Återkommer så snart detta skett.
   God Jul!
   / Jesper

  • Hej!
   Så fort som iTunes godkänner podden så kommer den även att kunna lyssnas på i telefonen. Återkommer så snart detta skett.
   God Jul!
   / Jesper

Lämna en kommentar