ANNONS:
ANNONS:

Lottens val föll på konkurrenterna i Lidköping

LFK har hittat sin tänkta ersättare till Caroline Berling.
Lotten Persson från Gauthiod är klar för spel.
– Jättekul. Har alltid haft LFK i tankarna, säger innermittfältaren.

Lidköpings FK har tappat ett par riktiga klasspelare under den senaste tiden. Matilda Haglund har lämnat för Linköping , Heather Williams har återvänt till USA och senast lämnade Caroline Berling för Holmalund.

Fler nyförvärv än Skaras anfallare Malin Andersson har det inte blivit. I alla fall inte för än denna veckan. Under Frimånadens sista dagar blev det nämligen klart med två nya ansikten.
Varatjejen Lotten Persson som i år spelat i Gauthiod är kanske den som den lokala fotbollspubliken har färskast i minnet av dem båda. Innermittfältaren har stundtals dominerat kring mittcirkeln på Lunnevi, men känner ändå inte att hon fått ut det hon kan fotbollsmässigt i miljön i Gauthiod.
– Det stämmer. Vill inte gå in på detaljer, men jag har inte riktigt fått ut det jag vill fotbollsmässigt. Men det ska bli jättekul att komma till LFK. En klubb som alltid varit i tankarna, men det har känts för långt att åka ifrån Vara, säger Lotten som dock inte kommer att flytta till Lidköping.

Lotten Persson på gång till LFK?

– Nej, men det känns som att resan kommer att kännas kort för detta ska bli skitkul att göra denna satsningen. Har bara fått positiva intryck när jag pratat och tränat med LFK, säger Lotten som också kommer att få sällskap i bilen av sambon Jacob Nilsson som även han som bekant kritat på för LFK.
– Roligt att man gör en satsning tillsammans och många gånger kommer det att passa att åka till träningarna ihop, avslutar Lotten.

En annan spelare som kommer att representera LFK nästa år är målvakten Jenny Gustavsson. 31-åringen har spelat i division två-klubben Vartofta de två senaste åren, men är nu sugen på en nysatsning.
– Jag har trivts väldigt bra i Vartofta och var lite osäker på om jag skulle orka med pendlandet (bor i Falköping), men det känns som att vi har kommit fram till en bra lösning. Jag blir ju inte yngre så jag vill ta den här chansen nu. Förhoppningsvis kan jag bidra med min rutin, säger Jenny till NLT.
Mellan stolparna kommer hon att konkurrera med Linnea Persson.

Lämna en kommentar