ANNONS:
ANNONS:

Lottningen till Lofas inomhustrurnering klar

Årets mest prestigefyllda turnering?
Ja, i alla fall när det kommer till den lokala futsalen.
Nu är lottningen klar till Lofas inomhusturnering 2016.

Det lokala fotbollsåret börjar som vanligt med ett antal inomhusturneringar. I Lidköping spelas det som vanligt futsal när Lofas inomhusturnering går av stapeln. Mängder med prestige står på spel och under 2015 var det Rådas herrar och LFK:s damer som fick lyfta pokalen efter två svettiga dagar i Idrottens Hus.

Lördagen den 2 januari är det dags för 2016 års upplaga av turneringen. Då spelas det inledande gruppspelet och i dagarna kom lottningen ut. Hur denna gått mytomspunna lottning gått till är det fortfarande ingen som vet, men som vanligt lär en och annan ha synpunkter på densamma.

I herrturneringen ska 14 lag göra upp om tioteln och noterbart är att Lidköping United gör sitt sista framträdande innan verksamheten läggs ner. Laget är inlottat i en trelagsgrupp tillsammans med Corner och Trässberg.
”Dödens grupp” är dock en annan. Grupp 3 består nämligen av två division 4-lag och två division 5-lag. Bland annat gör fjolårsvinnaren Råda upp med LFK Akademi och alltid högt Lofapresterande Vinninga.

Herrar

Grupp 1
Rackeby, Kållandsö, Saleby, ÖSIK

Grupp 2
Lidköpings FK, Järpås, Norra Härene

Grupp 3
Råda, Mellby, LFK Akademi, Vinninga

Grupp 4
Corner, Trässberg, Lidköping United

————————————-
I damturneringen är det åtta lag som deltar och som vanligt är Lidköpings FK storfavorit till ännu en seger. Utmanar gör främst Råda och allt annat än en final mellan dessa båda lag vore en skräll.

Damer

Grupp 1
Råda, Mellby, Kållandsö, LFK Akademi

Grupp 2
Lidköpings FK, Vinninga, Saleby/Järpås, Rackeby

Finalspelet i Lofas inomhusturnering spelas onsdagen den 6 januari.

Lämna en kommentar