ANNONS:
ANNONS:

Magnus Eriksson blir ny tränare i Saleby

Patrik Arvidsson byter Saleby mot Trässberg.
Och efterträdare till Patrik blir nu nygamle Magnus Eriksson.
43-åringen kommer vid sin sida att ha assisterande tränaren Lars Bladh.

Lokalfotboll.se berättade förra veckan om att Salebys spelande tränare Patrik Arvidsson lämnar klubben efter två år och återvänder till Trässberg.
Nu står det också klart vem som kommer att ersätta Patrik ute på Salebyvallen. Det blir Magnus Eriksson, mångårig härförare i IF Heimer som kommer att ta över huvudansvaret i division sex-klubben.
Magnus med just Saleby som moderklubb återvände till just Saleby från Heimer inför säsongen 2003. Då spelade han, men under säsongen 2004 agerade han spelande tränare i klubbens A-lag. Den sejouren blev dock bara ettårig och sedan dess har 43-åringen funnits med endast som spelare. Vissa år mer aktiv än andra.

Denna gång kommer Magnus endast att vara tränare och till sin hjälp kommer han kommande säsong att ha Lars Bladh som även i år haft rollen som assisterande tränare.
På klubbens hemsida kan man läsa att man ser fram emot en härlig säsong 2015 och passar samtidigt på att tacka avgående tränaren Patrik Arvidsson för två härliga säsonger och önskar honom lycka till med det nya uppdraget i Trässberg.

—————————————

I samma förening har man också gjort klart med en fortsättning med damernas tränare Christoffer Degermosse. 25-åringen har tackat Ja till ytterligare en säsong som tränare för Saleby/Järpås som i år slutade sjua i den västra damfyran.

————————————–

Känner du till fler rykten om tränar- eller spelarövergångar m.m.? Tipsa oss i rutan till höger (du kan vara anonym), skriv ett mail till info@lokalfotboll.se eller skicka ett meddelande till @Bollbloggaren på Twitter.

3 tankar på “Magnus Eriksson blir ny tränare i Saleby

  1. Magnus moderklubb är Arentorps SK. Han debuterade i vårt A-lag som 15-åring och gjorde 96 A-lagsmatcher här innan han som 18-åring värvades till Heimer / Örjan

Lämna en kommentar