ANNONS:
ANNONS:

Michael Rosén blir ny hantlangare åt Linus Stjärnklar

Axvall har fixat en ny hantlangare inför 2017.
Michael Rosén väljer nämligen att ta med sin verktygslåda till Axvall.
– Jag längtar till säsongen drar igång, kommenterar Michael Rosén, till SKLT.

Axvalls herrar kan i helgen bli klara för division fem. Allt hänger på om Fritsla vinner med fyra mål eller fler mot Björsäter.
Oavsett vilket så är det klart att Linus Stjärnklar blir kvar som huvudtränare i klubben. Precis som ifjol kommer dock Linus och hans familj att åka till Thailand under vintern för att jobba, men är tillbaka under våren.

image
Foto: Axvalls IF

Tills dess är det mycket troligt att laget kommer att ledas av Michael Rosén som under torsdagen presenterades som ny assisterande tränare i Axvall säsongen 2017.
Rosén har ett förflutet som LFK-tränaren Kjell Larssons antagonist i Holmalunds damer, men tränade senast Skövde KIK innan han av personliga skäl hoppade av inför höstsäsongen.
Nu är han dock sugen på att öppna sin verktygslåda igen och han väljer alltså att göra det som hantlangare till Linus i Axvall.

Till SKLT säger Rosén:
– De senaste fem åren har jag tränat damlag, men kände nu att jag ville tillbaka till herrfotbollen igen. Jag sökte ett nytt uppdrag i närområdet och som inte var lika tidskrävande och där jag inte behövde ha ett huvudansvar. När Axvalls IF hörde av sig blev jag oerhört glad då jag bara hört gott om dem, så jag tvekade inte det minsta. Nu när jag även sett de spela i kvalet så är jag än mer sugen, då de har en riktigt bra och ung spelartrupp. Jag längtar till säsongen drar igång, kommenterar Michael Rosén, som numera bor i Skånings-Åsaka utanför Skara.

Lämna en kommentar