ANNONS:
ANNONS:

Nära räckte inte för Gauthiod

En helgjuten insats av Gauthiod.
Men 2-2 mot FC Trollhättan innebar bara en fjärdeplats.
Grebbestad till sist vinnare av den tighta division två.

Bara division två för herrar kvar av det lokala seriespelet. Eller bara och bara?
Vår bästa herrserie har som bekant bjudit på oerhörd spänning. Kanske främst i toppen där fyra lag kämpt om de två översta platserna.

Gauthiod åkte till Edsborgs konstgräs under söndagen med möjligheten att bli etta, tvåa trea eller fyra. För motståndet tabellettan FC Trollhättan.
Det var dock Gauthiod som höll i taktpinnen denna eftermiddag. Laget vågade mer och var solida bakåt.

0-0 i halvtid och Gauthiod kvar på fjärdeplatsen, men när Kenan Mehovic satte 1-0 var Gauthiod hastigt och lustigt uppe på andraplatsen i tabellen.
Karlstad BK återtog dock den när man gjorde 2-1 på Nordvärmland, men på Edsborg var det Gauthiod som domderade villkoren och Jacob Berg lobbade in 2-0 tre minuter från slutet.

FC Trollhättan vid det laget fyra i tabellen och Gauthiod trea. Men så kom den sista hemmaforceringen och när Josef Daoud nickade in 1-2 i den 90:e minuten fick matchen liv.
När sedan samme Daoud smekte in 2-2 på frispark i den tredje övertidsminuten hade FCT helt plötsligt klivit upp på andraplatsen i tabellen och Gauthiod nere på fjärde.

Givetvis besvikelse i Gauthiodlägret. Insatsen på Edsborg var helgjuten och man var det bättre laget. Men en seger hade faktiskt inte räckt då både Grebbestad och KBK vann sina matcher.
De rödblå kan dock se tillbaka på en fantastikt höst där man vann 11 av 12 matcher och skapade liv i toppstriden.

Det var dock knappast någon tröst när killarna klev av planen under söndagseftermiddagen…

I skymundan spelade också Lidköpings FK sin sista match i division två för denna gång. Efter underläge växte man in i matchen och fick med sig 2-2 från Örsholmen i Karlstad.


DIVISION 2 NORRA GÖTALAND

FC Trollhättan – IK Gauthiod 2-2
Mål Gauthiod: Kenan Mehovic, Jacob BergFBK Karlstad – Lidköpings FK 2-2
Mål LFK: Gustaf Norlin, Hampus Lundgren

 

 

Lämna en kommentar