ANNONS:
ANNONS:

Norlin väljer spel med Skövde AIK

Gustaf Norlin är förlorad för LFK.
Ny klubbadress blir istället Skövde AIK.
– Det ska bli spännande att se honom fortsätta utvecklas hos oss under de kommande två åren, säger Sportchef Per Åstemo till klubbens hemsida.

Det var inte många veckor sedan LFK-mittfältaren Gani Gerxhaliu valde att ta klivet över till Skövde AIK. Och nu står det alltså klart att även Gustaf Norlin väljer spel i division ett med samma klubb.
21-åringen har både tränat och spelat med Skövde under en längre tid, men nu är ett 2-årskontrakt påskrivet.
– Gustaf är sen spelare vi har följt under en längre tid. En talang vi haft underuppsikt under åren och han har gjort det bra i Lidköpings FK. Det ska bli spännande att se honom fortsätta utvecklas hos oss under de kommande två åren, säger Sportchef Per Åstemo till klubbens hemsida.

Gustaf som var en av LFK:s mest tongivande spelare under 2017 säger så här om flytten:
– Vi är ett ungt lag med mycket potential så jag ser verkligen fram emot en väldigt spännande säsong. Min personliga målsättning för den här säsongen är att spela så mycket fotboll som möjligt för att ta ytterligare ett kliv i min utveckling. Jag är säker på att förutsättningarna finns här i Skövde AIK.

Även LFK:s Sportchef Daniel Nordmark har fått uttala sig för Skövdes hemsida.
– LFK vill på sikt utmana Skövde AIK sportsligt men förstår vikten av goda relationer och bra dialoger – vilket vi haft angående Gustaf och Gani. Vi tror och hoppas att båda spelarna kommer göra avtryck i SAIK och bidra till att Skaraborgsfotbollen når högre nivåer.


Fått och gått i LFK inför säsongen 2018
Nyförvärv: 
Kristoffer Bohrén (comeback), Lukas Hjorth (Örebro SK U), Alexander Tasevski (Trollekis)
Förluster: 
Rasmus Arvidsson Gerhardsson (IK Gauthiod), Robin Fröjd (Trässberg), Aman Daniel (Corner), Oscar Lennerskog (Örebro SK U), Gani Gerxhaliu (Skövde AIK), Gustav Norlin (Skövde AIK)

Lämna en kommentar