ANNONS:
ANNONS:

”Norre” tveksam till fortsättning

Två träningar i veckan och spela matcher.
Det är receptet för att locka Patric Norismaa att fortsätta.
– Jag velar lite fram och tillbaka. Min förhoppning är att ta ett beslut innan jul, säger ”Norre” till Sklt.

Christoffer Apell var en tung pjäs och kulturbärare som i förra veckan valde att lämna Götene. Och nu gör klubben allt för att inte tappa ytterligare en. Rutinerade mittbacken Patric Norismaa är nämligen osäker på om han kommer att spela vidare.

– Det vore ett jättetapp. Vi hoppas förstås att ”Norre” stannar. Det är en stark föreningsmänniska som betyder mycket även utanför planen. Han är ett tränarämne som vi skulle kunna tänka oss att satsa på i den rollen i framtiden, kommenterar Fredrik Svensson i Götenes fotbollssektion till Sklt.

Ett alternativ som diskuterats är att det bara skulle räcka för mittbacken att träna två gånger i veckan och spela lagets matcher. Men om det är tillräckligt för att få 30-åringen att fortsätta återstår att se.
– Det tar mycket tid, det är väl den stora anledningen. Jag velar lite fram och tillbaka. Min förhoppning är att ta ett beslut innan jul, berättar försvarsgeneralen.

I övrigt är det klart att Johan Karlsson som i år delade skytteligasegern med Christoffer Apell fortsätter även nästa år. Kvintetten Rickard Hägg, Robin Johansson, Alexander Andersson, Martin Holmberg och John Eriksson är dock spelare som fortfarande inte gett ett definitivt besked kring framtiden, även om Götene ser ljust på killarnas beslut.

Två ytterligare namn som kommer utifrån och som Götene uppvaktar är Skaras Ekrem Ibrasimovic som tränar med laget i veckan och Rådas Gustaf Tigerberg som funnits med på träningar under ett par veckor.

Lämna en kommentar