ANNONS:
ANNONS:

Nyblom gör comeback som tränare i Hangelösa

Spelande-tränare för Hangelösa 2015.
Men ”bara” spelare under delar av årets säsong.
Nästa år är Andreas Nyblom tillbaka som huvudtränare på Skogevi.

Hangelösa tog i år klivet upp till division fyra efter en minst sagt imponerande säsong i division fem. En av spelarna som hjälpte laget framåt var Andreas Nyblom. I alla fall gjorde han det under den första delen av säsongen.
Ett benbrott under vårsäsongen gjorde nämligen att Andreas tvingades att ge upp fotbollskarriären.

IMG_1040

Men att ”Nybbe” skulle hitta tillbaka till fotbollen i framtiden var väl ingen vågad gissning. Så sent som 2015 var han spelande-tränare i det Hangelösalag som försökte kvala sig upp till division fyra.
Och nu är det också klart att Andreas kommer att återvända till Skogevi som huvudtränare under premiärsäsongen i division fyra 2017. Årets succétränare Jörgen Sjöberg väljer nämligen att tacka för sig redan efter en säsong.

– Kommer att bli en rejäl utmaning! Vi måste få in några duktiga spelare som är träningsvilliga. Är ju ingen idé att gå upp en division om man inte vinner några matcher och det blir tufft i fyran. Truppen är tunn som det är nu. Men jag tror att vi kan lösa det, kommenterar Andreas Nyblom till Sklt om sitt nygamla uppdrag.

Vid sin sida kommande säsong kommer Goran Pucevic att vara som assisterande spelande-tränare och Marcus Sundén som väljer att lägga skorna på hyllan kommer att vara matchcoach.

Lämna en kommentar