ANNONS:
ANNONS:

Nyckelspelare skadade i Lidköpings FK

Albrim Demaliljaj borta i sex veckor.
Carin Berling borta i fyra veckor.
Tunga avbräck för såväl herrar som damer i Lidköpings FK.

Många glädjer sig i dessa tider åt midsommarfirande, men för Lidköpings FK är det trots stundande högtidsstund lite nedstämda miner.
Såväl damer som herrar har nämligen drabbats av skador på nyckelspelare inför våravslutningen.

Om vi börjar med herrarna i division två så är det Albrim Demaliljaj som kommer att vara borta från spel i upp till sex veckor.
– Det känns surt. Känns som man var på gång ordentligt nu och de tre senaste matcherna har varit mycket roliga att spela, säger Albrim som nu kommer att missa LFK:s tre kommande matcher mot Vänersborgs FK, Grebbestad och Gauthiod.

Gauthiod1

– Är ju superroliga matcher att spela, men min onda baksida har följt mig hela detta året. Har egentligen bara kunnat gå fullt i matchen mot Stenungsund. Är tråkigt att man inte har kunnat ta de löpningar man egentligen vill, säger Albrim som fick beskedet om vila efter ett besök i Göteborg.

– Jag ville få ytterligare ett par ögon på Albrims baksida så jag skickade honom till IFK-kliniken och Jan Andblad. Det som väntar ”Abbe” nu är sex veckors rehabträning. Går allt enligt planerna beräknas han vara fit for fight igen till hösten, berättar LFK:s sjukgymnast Khalil Khaled.

Huvudpersonen själv är av förklarliga skäl deppig över den beordrade vilan.
– Man har väl mått bättre och rehabträning är inte så kul, men man måste ju för att bli ordentligt bra, avslutar Albrim.

—————————-
Även klubbens damlag i Elitettan kommer den närmaste tiden få klara sig utan en av sina nyckelspelare på mittfältet.
Carin Berling får nämligen vila i cirka fyra veckor efter att oturen varit framme på träning. Ett olyckligt fall har inneburit en framtur på armbågen och det innebär vila från match den närmaste tiden.

LFK dam - Carin Berling

Lämna en kommentar