ANNONS:
ANNONS:

Rådas herrar spetsar till truppen ytterligare

En hemvändare och två killar från ”schlätta”.
Där har ni Rådas senaste nyförvärv.
– Klart att jag som tränare är jättenöjd, säger tränare Semir Hasanbegovic.

Rådas herrar har historiskt sett varit lite av ett ”jojo-lag” mellan division fem och fyra. Detta är något man tänkt att råda bot på inför kommande säsong. Förutom en ökad träningsdos har man förstärkt sin trupp med starka nyförvärv.
– Vi har redan en stark trupp med många unga killar som ska fortsätta att få chansen, men vi kommer att behöva många spelare att gå runt på för att nå våra mål, säger Anders Andersson från klubbens Fotbollssektion.

råda

Under torsdagskvällen kunde Anders också glatt presentera tre nya ansikten som nästa år kommer att spela på Rådavallen. Först ut var en hemvändare. Johan Höjer lämnade moderklubben Råda för spel i Götene 2012 och har under åren på Västerby mest spelat högerbreddare.
– Efter fyra år i Götene var Johan sugen på något nytt och då var det förstås kul att hjärtat finns kvar uppe i Råda, säger Anders Andersson.

Utöver Johan Höjer är också kompisduon Viktor Almqvist och Pierre Karlsson klara för spel med klubben. Viktor kommer närmast från Nossebro där han från sin mittfältsposition gjorde sju mål i division fem förra året. Pierre kommer närmast från Vara.
– Johan och Pierre har ju spelat högre upp i divisionerna och kan bidra med rutin och erfarenhet som vi kommer att sakna nu när flera äldre spelare trappat ner eller lämnat klubben, säger tränare Semir ”Semlan” Hasanbegovic och fortsätter:

– Viktor Almqvist är kanske inte ett lika känt namn för Lidköpingsborna, men jag tror han kan bli ett utropstecken nästa år. Vi har ju sett alla tre i träning nu under Frimånaden och är imponerade. De kommer att tillföra mycket nu när Råda tagit steget upp i fyran, avslutar ”Semlan”.

Sedan tidigare har kvartetten Axel Bohrén (LFK), Johan Malmgren (JK10), Petter Lindh (ÖSIK) och Bajro Habibovic (NK Podgrmec) anslutit till truppen.

Lämna en kommentar