ANNONS:
ANNONS:

”Rivalitet med glimten i ögat”

Nykomlingar, sköna tweets och åttamålsskyttar.£
”Veckans Topplista” fortsätter på Lokalfotboll.se
Listan där vi hissar det som hissas bör och dissar det som dissas bör.

Veckans Toppista är listan där vi hissar och dissar det bästa från den gångna veckan. Tre företeelser, personer, lag eller dylikt hyllas till skyarna, medan en får mindre smickrande omnämnanden. Här har ni veckans lista.


VECKANS TOPPLISTA

 

1. Ardala i topp för att stanna?

Ardala är visserligen nykomling i division fem, men trots detta klev man in i årets seriespel med stora förväntningar på sig. Laget hade fått till sig flera rutinerade namn och skulle ha möjlighet att vara med i toppen och slåss.

Och man kan väl lugnt säga att Ardala motsvarat förväntningarna än så länge. Efter fem matcher är laget obesegrade och toppar den mellersta femman. En poäng ner till förhandsfavoriten Brämhult och hela fyra ner till trean Säven/Hol.

Ja, Ardala har verkligen visat klassen. Vunnit täta matcher och lyckas man bara hålla jämnheten kan det mycket väl bli serieseger för ett lag som dessutom förstärks med hemvändande Mikael Mörk under sommaren. Det ser ljust ut för de rödblå.


2. Syskonkärlek från bröderna NikollaRivalitet i den lokala fotbollen är
ändå härligt. Speciellt när den sker med glimten i ögat. Bröderna Kristijan och Dani Nikolla spelar i Gauthiod respektive LFK och inför tisdagens DM-fight passade storebrorsan Kristijan på att spela lillebrorsan Dani ett spratt under tiden han sov. Ett prank som i alla fall gav oss på Lokalfotboll.se ett gott skratt.

Nu var det dock Dani som fick skratta sist denna gång då LFK vann matchen, men Kristijans tweet höll ändå så hög klass att den förtjänar en plats på listan. Rivalitet med glimten i ögat vill vi se mer av!


3. Åtta mål av Jacob Nilsson


Spel i Vara och under förra säsongen med Lidköpings FK. Men till årets säsong har Jacob Nilsson valt att gå ner i divisionerna för att hitta glädjen och hjälpa klubben i hjärtat Tråvad/Larv att avancera till division fem.

Att Jacob kanske är lite för bra för sexan kan vi nog kanske redan nu skriva upp. Eller vad säsgs om åtta fullträffar i helgens match (12, 24, 30, 35, 46, 48, 61, 67) mot Friscopojkarna. Visst var motståndet av det sämre slaget, men åtta baljor i samma match imponerar och det var konstigt att anfallaren INTE gjorde hattrick…
Nu är Jacob Nilsson uppe i 13 fullträffar och fortsätter han i samma stil lär han vara en het kandidat att ta hem ”Måltjuven 2017”

Avslutningsvis ryktas att Nilsson besökte en färgbutik tidigare på matchdagen. Var tydligen det som behövdes för att måla rejält…


Inte ens nära…
Uppförsbacke för Skaras damer

 

Skaras damer verkar vara ett härligt gäng. Ni som följer Damtvåan här på sajten kan säkert instämma om detta. För det krävs verkligen att hålla humöret uppe när resultaten på planen inte går som man vill.

Skaras damer är efter sex omgångar fortfarande på noll poäng. Har 4-32 i målskillnad och redan nu sju poäng till lagen över strecket. Att man skulle få det tufft stod dock redan klart på förhand då man tappat massor av rutin och målgörare från förra året.

Nu har istället tränare Jonas Dahl ett mycket ungt lag att jobba med och det ska nog mycket till om det inte blir division tre-spel på Sparbanken Arena för tjejerna 2018. Eller kan en god sammanhållning vända på skutan?


VAD TYCKTE DU OM ”VECKANS LISTA” DENNA VECKA?
NÅGOT SOM FATTADES ELLER HÅLLER DU MED? 

KOMMENTERA GÄRNA NEDAN!

Lämna en kommentar