ANNONS:
ANNONS:

Sandra Lagerbratt om det berömda telefonsamtalet med Skövde KIK

Har skrivits en hel del om Sandra Lagerbratts telefonsamtal med Skövde KIK innan säsongen.
Men hur var det egentligen det gick till?
Sandra kommenterade i veckan för första gången själv händelsen på Lokalfotboll.se

Bild från SR Skaraborg.
Bild från SR Skaraborg.

Att Sandra Lagerbratt, målspruta i LFK dam har gjort succé kan nog de flesta vara överrens om.
Anfallaren har öst in mål för sin nya klubb, men det var långt ifrån självklart att det skulle bli spel i LFK denna säsong. Sandra som studerar i Skara ringde nämligen först Skövde KIK, men responsen var mild och nästa samtal gick istället till LFK.
Mycket har skrivits om detta samtal till Skövde och i veckan valde klubbens ordförande Anders Plantin att kommentera händelsen i kommentatorsfältet på Lokalfotboll.se

”Hej! Har nu läst på flera bloggar att”någon” i Skövde KIK har blivit uppringd av Sandra Lagerbratt och att vederbörande inte visat något som helst intresse för att låta henne provträna. Själklart kan jag inte gå i god för att ”någon” uttryckt sig på det viset men det låter anmärkningsvärt! Inför denna säsongen har vi haft många som provtränat, dels som vi erbjudit träning men som också hör av sig och ALLA jag känner till har fått möjligheten.
Att det sedan skrivs i tidningen utan att man kollar med Skövde KIK är också anmärkningsvärt!
Jag kan bara önska Sandra fortsatt lycka till i Lidköping och med detta inlägg förtydliga att Skövde KIK är en förening dit alla är välkomna att prova på.”

En dag senare valde huvudpersonen själv, Sandra Lagerbratt att kommentera telefonsamtalet.

”Det här med mitt samtal till er har blivit väldigt omdiskuterat och en aning förstorat! Det som verkligen hände var att jag ringde upp någon i er förening, denne person sa att jag var välkommen att komma och provträna, inga konstigheter! Det jag kände var att denne person kunde visat lite mer intresse genom att i alla fall fråga om mitt namn, position eller vilken klubb jag tillhörde. Absolut inget måste men det Calle Wellner i LFK gjorde annorlunda var att han frågade allt det och var supertrevlig. Dagen efter hade de kollat upp mig och var citerat: ”eld och lågor att få träffa mig så fort som möjligt”. Inget svårt val vart man först väljer att provträna! :) Fick därefter ett otroligt varmt välkomnande direkt när jag anlände till Lockörn! Så istället för att klanka ner på Skövde och deras förening (som de säkerligen annars sköter utmärkt), kan vi istället tacka Calle för att han är en helt underbar person som är guld värd för oss i LFK!”

Sandras berättelse verkade också lugna ner Skövdes ordförande som svarade med att önska henne lycka till med fortsättningen i LFK.

”Kändes som fokus blev på fel sak men det är ju tyvärr oftast just det som skrivs, både på bloggar och i tidningar. Kul att du trivs bra i Lidköping och att det finns eldsjälar lite var stans, dom behövs!
Lycka till med säsongen OCH skytteligan =)”

2 tankar på “Sandra Lagerbratt om det berömda telefonsamtalet med Skövde KIK

  1. Känns tryggt att vi har ”super” scouter här i Lidköping? Svara på ett samtal?
    För övrigt verkar det som skövde klarar sig bra ändå? Vem vet kanske de hellre bygger laget på egna produkter? Eller med Skövdebor?

  2. Känns tryggt att vi har ”super” scouter här i Lidköping? Svara på ett samtal?
    För övrigt verkar det som skövde klarar sig bra ändå? Vem vet kanske de hellre bygger laget på egna produkter? Eller med Skövdebor?

Lämna en kommentar