ANNONS:
ANNONS:

Skara breddar truppen inför 2016

Fyra nya spelare klara för Skara FC.
– Detta behövdes verkligen och alla killar har verkligen potential, säger tränare Patrik Andersson.

Ett ungt Skara fick lämna division tre efter årets säsong. En av orsakerna var att man hade en alldeles för tunn trupp och det misstaget tänker man inte göra om inför nästa år. Just därför har laget nu gjort klart med fyra nya spelare – alla från lägre divisioner.
– Det är vi fullt medvetna om, men killarna har tränat med oss under hösten och det finns helt klart potential. Alla fyra är absolut med och slåss om en plats i startelvan nästa år, säger Patrik ”Silarn” Andersson som får chansen att presentera sin fyra senaste förvärv.

Martin Nordqvist, Dorian Pavlovic, Erik Bergh och Johannes Åkervall.
Martin Nordqvist, Dorian Pavlovic, Erik Bergh och Johannes Åkervall.

Martin Nordqvist, Hangelösa, 24 år
– En riktigt go gubbe som tillför gruppen massor av energi. Har en fantastisk karraktär och är en viljespelare. Har mest spelat ytterback i Hangelösa under året. Martin kommer vi ha mycket nytta av!

Dorian Pavlovic, IS Halmia, 18 år
– Kommer närmast från IS Halmias juniorer. Började plugga i Skövde och har tränat med oss under hela hösten. En ytterspringare med bra tillslag och fart. Kan kanske också vara med och fightas om en plats i anfallet.

Erik Bergh, Lundsbrunn, 21 år
– Tillhört Skara tidigare, men varit iväg i Lundsbrunn. Följt honom under tiden som tränare i Sil och alltid tyckt att han borde ge sig själv chansen högre upp. Är trots sin längd en tekniskt spelare med bra spelsinne. Spelbegåvad och jag ser honom som en central spelare. Helst på mittfältet.

Johannes Åkervall, Lundsbrunn, 21 år
– Även han har tillhört ”Skaras förlorade 94:or”. Johannes är en klok och spelbegåvad mittback. Blir en bra ersättare nu när vi tappar Martin Svensson.
—————————————–
Har du några fler tips kring Skaras herrar eller någon annan lokal klubb?
Fyll i ”Tipsa-rutan” uppe till vänster på sidan så ska vi på Lokalfotboll.se följa upp ditt tips. Du kan givetvis vara anonym om du vill.

Lämna en kommentar