ANNONS:
ANNONS:

Skyttekungen kommer hem till Kinnevallen

Skyttekung i division 3 med Götene.
Ändå lämnar Patrik Dahlin klubben efter ett år.
– Nu ska jag vinna sexan med Kinne-Vedum istället, säger 27-åringen.

Under flera år ryckte Götene IF i Kinne Vedums anfallare Patrik Dahlin. Kärleken till Kinnevallen hölll dock kvar Dahlin i klubben och trots att Götene även inför årets säsong ville ha en underskrift var det nog inte många som trodde på en övergång.

Men rätt som det var hade både Patrik och klubbkompisen Alexander Andersson skrivit på för division 3-klubben. Något som skulle visa sig vara otroligt kännbart för Kinne Vedum som till sist kvalade sig ur division fem.
För duon Patrik och Alexander gick det desto bättre. Alexander blev given i backlinjen och Patrik blev lagets bäste målskytt med 15 mål. Något som innebar en fjärdeplats i seriens skytteliga.

dahlin

Men trots succén blir det ingen fortsättning på Västerby för Patrik Dahlin. Under söndagen presenterade nämligen Kinne Vedum sin hemvändare på sin hemsida.
– Spel i Götene tar mycket tid och jag vill tillbringa mer tid med familjen. Nu ska jag vinna sexan med Kinne-Vedum istället, det är här jag hör hemma, säger Patrik till klubbens hemsida.

20151129_204904

Förutom att agera målfarlig anfallare kommer även Patrik att vara assisterande tränare till Jim Larsson under nästa års säsong i division 6.
– Självfallet är jag nöjd med att kunna presentera en så dokumenterad målskytt. Det ska bli kul att se Patrik i den grönvita dressen igen, han har varit saknad. Två-tre spelare till så är jag nöjd med truppen, den har varit lite för tunn under året och det blir kännbart vid skador och avstängningar, säger klubbens Sportchef Fredrik Alnemar.
—————————————–
Har du några fler tips kring Kinne Vedums herrar eller någon annan lokal klubb?
Fyll i ”Tipsa-rutan” uppe till vänster på sidan så ska vi på Lokalfotboll.se följa upp ditt tips. Du kan givetvis vara anonym om du vill.

Lämna en kommentar