ANNONS:
ANNONS:

Söderberg återvänder till Skara – Corners Ljung ersätter?

Han skulle bli Götenes nye skyttekung.
Men efter en tung vår återvänder Jacob Söderberg till Skara FC.
– Jag har inte varit bra på planen, men jag har heller inte fått spela där jag vill, säger Jacob Söderberg till Sklt.

jacob söderberg
En av Silly seasons mest intressanta följetonger i höstas var den som handlade om var Skara FC:s skyttekung Jacob Söderberg skulle spela under 2013.
I slutet av november bestämde sig Jacob för spel i Götene och division två.
– Det är skönt att ha kommit fram till ett beslut och det känns helrätt, sa Jacob då.

Det började också bra för anfallaren. I seriepremiären blev han matchhjäte med ett snyggt frisparksmål. Men efter detta har det gått trögt för 21-åringen och efter 12 matcher är anfallaren fortfarande kvar på ett mål.
– Jag har inte varit bra på planen, men jag har heller inte fått spela där jag vill. Visserligen högt upp, men i en tillbakadragen roll med mycket försvarsspel. Mina kvaliteter är i offensivt straffområde, säger Jacob till Sklt och fortsätter:
– Allt eftersom har jag tappat motivation att kämpa vidare. Jag vill hellre tillbaka till ett lag där jag är trygg och har roligt när jag spelar. Annars förstör jag både för mig och laget, säger Jacob.

Götene och Skara är överrens om att släppa anfallaren omedelbart till de sisttnämnda och Jacob kommer att vara spelklar till seriematchen mot LFK den 9 augusti.

——————————————————————–

En som kan vara en kommande ersättare till Jacob Söderberg i Götene är Corners Mathias Ljung. Under veckan som gått har nämligen anfallaren tränat med Götene.
– Det var inte så allvarligt. Jag var lite nyfiken på att pröva en högre nivå igen, säger Mathias till NLT.
26-åringen som hittills gjort sex mål i år i division fyra har inga ytterligare träningar planerade med Götene, men kommer att återuppta kontakten med klubben i vecka 29.2

Lämna en kommentar