ANNONS:
ANNONS:

Sofia Hagman väljer spel med svenska mästarna

Varas Sofia Hagman har gjort sitt val.
Och valet föll föga oväntat på svenska mästarna i FC Rosengård.
Efter nyår går flyttlasset ner till Malmö.

Sofia Hagman
Det har varit mycket att fundera på för Varas talangfulla mittfältare Sofia Hagman. Anbuden har varit många och 17-åringen har minst sagt haft en delikat problem att välja nästa års klubbadress. Men nu har valt gjorts och inte helt oväntat blir det nu spel hos svenska mästarna FC Rosengård.
– Laget är helt fantastiskt och arenan de spelar på är helt nyrenoverad. Bra tränare och så vill de ju ha mig. Dessutom har de fixat privatskola med fotbollsgymnasium. Det var något väldigt speciellt nere i Malmö måste jag säga, sa Sofia till Lokalfotboll.se när hon fick beskriva klubben för ett par veckor sedan.

För Sofia går nu flyttlasset ner till Malmö efter nyår där hon kommer att börja på privatskolan Procivitas i och med vårterminen och sedan är det dags för försäsong med Rosengård som under våren också ska spela vidare i Champions League.
”Vi tycker det är jätteroligt att hon nu tar denna chans och vi hoppas och tror att hon kommer att lyckas bra.Vi är stolta att ha fått följa Sofias utveckling och vi önskar henne all lycka till i den nya klubben.” skriver Vara under fredagsförmiddagen på sin hemsida.

Lämna en kommentar