ANNONS:
ANNONS:

Spelande huvudtränare ska ta Tråvad/Larv tillbaka till femman

Johannes Johansson och Adam Grufvisare.
Det är duon som ska ta tillbaka Tråvad/Larv till femman.
Under helgen presenterade klubben efterträdarna till Joakim Andersson.

Tråvad/Larv har haft ett tungt 2016 bakom sig. Nästjumbon i den västra femman innebär att det blir spel i division sex under 2017. Joakim Andersson som tog över inför årets säsong tackade för sig efter degraderingen och sedan dess har laget jobbat med att hitta en ny tränarstab.

Under helgen höll man också Instagramföljarna på halster när man presenterade en man i taget på sitt konto under lördagskvällen. Och när ”lajksen” strömmat klart kunde vi konstatera att laget nästa år kommer att ledas av Johannes Johansson och Adam Grufvisare.

Johannes var som bekant assisterande tränare redan i år. Tanken var även att han skulle fortsätta att ösa in mål framåt, men sjukdomen Tvar satte stopp för allt spel. Fortfarande är det också osäkert när Johannes är tillbaka i spel, men klart är hur som helst att han leder laget nästa säsong. Detta alltså tillsammans med Adam Grufvisare. För Adam blir det första gången i en tränarroll. Och även i Adams fall så kommer det även att bli spel.

Vid sidan av den spelande tränarduon kommer trion Per Gunnarsson, Roger Fransson och Jesper Johansson att finnas med som assisterande tränare. Det blir således en stor tränarstab som kommer göra sitt yttersta för att Tråvad/Larv återigen ska ta klivet upp till division fem.

2 tankar på “Spelande huvudtränare ska ta Tråvad/Larv tillbaka till femman

Lämna en kommentar