ANNONS:
ANNONS:

Spelschemat släppt för mellersta trean

Korta reseavstånd och många Skaraborgslag.
Den mellersta trean blir högintressant 2018.
Inte minst för lokala duon Götene och Lidköpings FK.

Den mellersta trean blir under 2018 en mycket tight serie. Inte bara att serien på förhand ser oviss ut resultatmässigt, utan även att reseavstånden mellan lagen i serien är korta. När det gäller bevakningen från Lokalfotboll.se är förstås Götene och Lidköpings FK lagen vi följer extra noga och ska man tro ”snacket på stan” så är fjolårets division två-lag LFK ett lag för toppen, medan Götene kommer att få strida för nytt kontrakt.

Om så blir fallet återstår att se. Först ska en försäsong klaras av innan serien drar igång i mitten av april. I torsdags kom dock spelschemat för denna högintressanta serie. För LFK:s del hanlar det om en tur till en nylagd Odenplan för möte med IFK Falköping i premiären. Sedan väntar dalslänningarna och nykomlingen Mellerud hemma på Framnäs innan smälänningarna Haga kommer på besök i omgång tre.

LFK har IFK Falköping på bortaplan i premiären.

Tittar vi sedan in Götenes start på serien så ska man först möta en nykomling när Åsarp-Trädet kommer på besök till Västerby. Sedan blir det en tur till Småland och Haga IF innan man får bege sig till Gerdskens nya konstgräs för möte med fjolårets tvåa i division tre.

Premiäromgångarna i all ära. När man hugger tag i spelprogrammet letar ögonen förstås först efter datumen för derbymatcherna mellan Götene och LFK och det första prestigemötet dyker upp i omgång åtta när LFK ska till Västerby första helgen i juni.
Returmötet på Framnäs spelas sedan i omgång 19 när löven blivit gula i september.

Lämna en kommentar