ANNONS:
ANNONS:

Stark comeback gav LFK premiärpoäng

Från 0-3 till 3-3. Den comebacken gav LFK en poäng i premiären.
Dessutom visade nykomlingarna i division två form direkt.
Här har du allt från helgens seriespel för våra lokala damer.

Äntligen är även seriespelet igång för våra lokala damer. Elitettan, division ett och division två premiärspelade alla i helgen och nedan hittar du hur det gick för samtliga lag.


ELITETTAN

Ljusdal – Lidköpings FK 3-3
Mål LFK: Caroline Olsson, Caroline Berling, Sandra Lagerbratt

Kommentar:
Det saknades sannerligen inte chanser för LFK när laget gästade Ljusdal i premiären av Elitettan. Laget radade upp farlighet på farlighet matchen igenom, men skärpan saknades – i alla fall inledningsvis.
När sedan hemmalaget var otroligt effektiva på sina chanser var ställningen en bit in i den andra 3-0. Men då hittade LFK skärpan framför mål och stod för en fin comeback som till sist gav 3-3 och en mentalt viktig premiärpoäng.


DIVISION 1 NORRA GÖTALAND

IK Gauthiod – Skövde KIK 1-2
Mål Gauthiod: Josefin AnderssonKommentar:
Pålitliga målskytten Josefin Andersson satte 1-0 redan i den åttonde minuten och känslan att Gauthiod närmat sig ett lag som Skövde KIK var påtaglig denna premiär. Änså var det gästerna som fick med sig alla tre poäng. Ett sent mål i den 86:e minuten förstörde Gauthiods dag och premiären fick således en sur eftersmak.


DIVISION 2 NORRA GÖTALAND

Sil – Vinninga 0-2
Mål Vinninga: Ida Johansson, Sara Andersson

Ulvåker – LHK 1-2
Mål LHK: Malin Linder, Mill Eriksen

LHK fick jubla över första segern i division två.

Kommentar:
Premiär i damernas division två och det var två lokala nykomlingar som visade form direkt. På Västerbys dåliga konstgräs var det Vinninga och inte Sil som kom upp i rätt nivå. Det innebar tre tunga poäng för de gröna där Lisa Johansson var dominant på mittfältet.
Glädje också för LHK som tackade för gratisplatsen i tvåan genom att besegra Ulvåker på bortaplan. Rutinerade duon Mill Eriksen och Malin Linder såg till att laget skapade sig en ointaglid ledning.

Lämna en kommentar