ANNONS:
ANNONS:

Svantesson tar över rodret i Arentorp/Helås

Michael Albansson fick lämna sin post.
Och in kommer nu en nygammal bekantskap som tränare i Arentorp/Helås.
Anders Svantesson är mannen som ska leda division sex-laget.

För någon vecka sedan kunde man här på Lokalfotboll.se läsa om att Arentorp/Helås valt att sparka sin tränare Michael Albansson från sin post som huvudtränare (läs här). I samband med detta valde också Michaels fru, tillika assisterande tränare Jeanette Albansson att lämna.

Sedan dess har division sex-laget stått utan tränare, men i dagarna har man fått napp. Ny tränare för laget blir Anders Svantesson. Anders som fjol var lagets huvudtränare, men inte valde att fortsätta denna säsong.
– Jag hade fått nya arbetsuppgifter på Benders vilket innebar en del kvällsaktiviteter och därför var jag osäker på hur mycket detta skulle krocka med träningar och matcher, samtidigt jag har två barn som också har en massa olika aktiviteter som man vill kunna vara med på, berättar Anders för klubbens hemsida.

Nu är han dock sugen på att hjälpa Arentorp/Helås i jakten på en topplacering i sexan.
– Nu när frågan åter kom kändes det relativt naturligt att tacka ja, dels för att det inte är lätt för klubben att snabbt hitta en ersättare mitt under säsongen och dels för att jag nu känner att jag har den tid som krävs för att sköta mina tränaruppgifter.

– Jag hoppas nu att vi ska kunna göra en fin avslutning på våren och förhoppningsvis kunna få lite häng på topplagen igen, avslutar Anders.

Lämna en kommentar